Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Συλλάβαμε” το νέο Tesla Model 3!

Ελλάδα 21:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Συλλάβαμε” το νέο Tesla Model 3!

ΝΕΑ

“Συλλάβαμε” το νέο Tesla Model 3!

ΝΕΑ

Με αφορμή τον ανεφοδιασμό ενός νέου Tesla Model 3 σε ένα σταθμό ηλεκτρικού ρεύματος στο εξωτερικό, ένας πονηρός φίλος της αυτοκίνησης απαθανάτισε το εσωτερικό του και όχι μόνο, δίνοντας σε εμάς όλους τροφή για σκέψη και πολύτιμα συμπεράσματα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η τελευταία παρτίδα εικόνων μας δίνει την καλύτερη ματιά στο μινιμαλιστικό εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο αποφεύγει τα παραδοσιακά κουμπιά και το switchgear προς χάριν μιας μεγάλης οθόνης αφής 15 ιντσών.

Οι οδηγοί θα βρουν επίσης ένα μεγάλο δείγμα ξύλινου διακοσμητικού, γυαλιστερό μαύρο μαζί με μεταλλικά ψήγματα στην κεντρική κονσόλα. Επίσης, υπάρχει ένα τιμόνι τριών ακτίνων, δερμάτινα καθίσματα και ραφές αντίθεσης ακόμη και στα υποβραχιόνια τους.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla δεν κυκλοφόρησε λεπτομερείς προδιαγραφές για το Model 3, αλλά η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το αυτοκίνητο θα επιταχύνει από 0-100 km/h σχεδόν σε έξι sec, ενώ η αυτονομία του θα προσεγγίζει τα 346 km. Το αυτοκίνητο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με το ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης της εταιρείας και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτυγχάνει τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας σε κάθε κατηγορία.

Η τιμολόγηση ξεκινά από τα 35.000 δολάρια πριν από τα κρατικά κίνητρα αγοράς. Η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να αρχίσει σύντομα. Εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη θέσει την παραγγελία τους ενώ, η εταιρεία εκτιμά πως η παράδοση του νέου αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Tesla-Model-3-tsiro-640Tesla-Model-3-inter-tsiro-640