Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου!

Ελλάδα 17:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου!

ΝΕΑ

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου!

ΝΕΑ

Από αύριο οι οδηγοί που θα διασχίζουν την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί λόγω εργασιών σε συγκεκριμένα σημεία. Δείτε ποία είναι αυτά.

Advertisement
Advertisement

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, η Τροχαία θα εφαρμόσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης εργασιών οι οποίες θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του έργου «Διασύνδεση του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μέσω συνεχούς ρεύματος Αττικής – Κρήτης – Ελληνικό τμήμα 3.10.3 του PCI Euroasia Interconnector».

Έτσι, η Τροχαία απευθύνει έκκληση σε οδηγούς και αναβάτες να είναι πολύ προσεκτικοί κατά το πέρασμά τους από τα σημεία των εργασιών, ακολουθώντας πιστά την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Advertisement
Advertisement

Η περίοδος κατά την οποία θα υφίσταται αυτή η άβολη κατάσταση για τους ταξιδιώτες θα είναι από τις 24 Νοεμβρίου 2023 έως τις 31 Μαΐου 2024. Οι ώρες που πρέπει να προσέχετε για σήμανση και έργα αυτή τη μακρά περίοδο θα είναι από τις 07:00 έως τις 18:00.

Εξαιρούνται ωστόσο τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες, κατά τα οποία η Εθνική οδός είναι πολύ πιο γεμάτη, λόγω του κόσμου που προσπαθεί να «ξεφύγει» από την πρωτεύουσα.

Αναλυτικά, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βάσει της ενημέρωσης της Τροχαίας:

ΦΑΣΗ Α΄

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στη χ/θ 23,00, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, το οποίο περιλαμβάνει και τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α.), μέγιστου μήκους 323 μ.
  • Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
Advertisement

ΦΑΣΗ Β΄

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο αριστερό άκρο του οδοστρώματος της οδού Διγενή Ακρίτα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, η οποία συμβάλλει στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.
  • Κατά τις ανωτέρω εργασίες η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

ΦΑΣΗ Γ΄

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο αριστερό και δεξιό άκρο του οδοστρώματος της οδού Διγενή Ακρίτα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έως τη συμβολή της με την οδό Αρκαδίου.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Νέα Πέραμο θα διακόπτεται στη συμβολή της με την οδό Τραπεζούντος και θα εκτρέπονται αριστερά Τραπεζούντος – δεξιά Αριστείδου – δεξιά Αρκαδίου και δεξιά Διγενή Ακρίτα.
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χ. Σταϊκούρας: «Αυτές είναι οι χρηματοδοτικές πηγές για τα μεγάλα έργα»
Αυτά είναι τα έργα που αλλάζουν τη Στερεά Ελλάδα
Η έξυπνη «παγίδα» της Τροχαίας για τους παραβάτες της ΛΕΑ