Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πραγματικότητα το μικρό SUV της Volkswagen

Ελλάδα 9:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πραγματικότητα το μικρό SUV της Volkswagen

ΝΕΑ

Πραγματικότητα το μικρό SUV της Volkswagen

ΝΕΑ

Ως ένα «μοντέρνο και προσιτό» SUV χαρακτηρίζει η Volkswagen το αυτοκίνητο που θα προκύψει από το πρωτότυπο της Γενεύης. Η μάρκα από το Βόλφσμπουργκ έδωσε στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες του νέου της concept, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Σχεδιαστικό στοιχείο-ταυτότητα στο κίτρινο αμάξωμα είναι τα τετράγωνα φώτα ημέρας LED στον προφυλακτήρα. Οι διαστάσεις του SUV δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αναμένεται πάντως να είναι μεγαλύτερο από το επίσης πρωτότυπο Taigun. Το μήκος του ενδέχεται να είναι κοντά στα 4,2-4,3 m., επιτρέποντας στο αυτοκίνητο παραγωγής να «αγωνιστεί» στην πιο δημοφιλή κατηγορία αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη: των μικρών SUV.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Volkswagen, το πρωτότυπο SUV θα δανείζεται τεχνολογία από το εντυπωσιακό Budd-e του Λας Βέγκας, δηλαδή εσωτερικό χωρίς κουμπιά και διακόπτες αλλά με οθόνες αφής. Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να φέρει και ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό σύστημα.

Advertisement
Advertisement

To SUV παραγωγής αναμένεται να είναι έτοιμο για παγκόσμια πρεμιέρα προς τα τέλη του έτους, ώστε να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά εντός του 2017.