Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα και τα έπιπλα της Bugatti είναι απλησίαστα!

Ελλάδα 4:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακόμα και τα έπιπλα της Bugatti είναι απλησίαστα!

ΝΕΑ

Ακόμα και τα έπιπλα της Bugatti είναι απλησίαστα!

ΝΕΑ

Η νέα συλλογή Bugatti Home πηγαίνει… ασορτί με τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας. Και στην ποιότητα και στην τιμή.

Advertisement
Advertisement

Το πρεστίζ ενός ισχυρού brand name, θωρακίζεται ακόμα περισσότερο, όταν ξεφεύγει από τα όρια της δραστηριότητάς του. Η Bugatti, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Η νέα συλλογή Bugatti Home, περιλαμβάνει έναν κατάλογο επίπλων που -σύμφωνα με τους κατασκευαστές Luxury Living Group– αντλεί έμπνευση από διάφορα ιστορικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, ο καναπές Type_3, φινιρισμένος σε Bugatti Blue και διαθέτει “βαθιές πτυχές που θυμίζουν κομψότητα της δεκαετίας του 1970”. Διατίθενται πολυθρόνα, σεζλόνγκ και οθωμανικές παραλλαγές.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθεί το γραφείο Type_7, το οποίο έχει σκοπό να “δημιουργήσει μια αίσθηση καθαρότητας και ελαφρότητας” και διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο συρτάρι, αναμφίβολα αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει μερικές από τις κάλτσες Bugatti που αποκαλύφθηκαν στο τέλος του περασμένου έτους.

Ξεχωρίζει επίσης ο αρθρωτός καναπές Type_1, με την σεζλόνγκ και το loveseat. Η έμπνευση προέρχεται από την Bugatti ‘C-Line’, σύμφωνα με τη γαλλική μάρκα.

Τέλος, η Bugatti παρουσιάζει την τραπεζαρία Type_4 -πλήρης με γυάλινη επιφάνεια και ένα ζευγάρι πόδια από αλουμίνιο χρωμίου- και συμπληρωματικό σετ καρέκλας Type_5. Τα κουφώματα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται (ευρωπαϊκή δρυς ανοιχτού πόρου, μεταλλικά στοιχεία κ.α.) είναι σίγουρα κορυφαίας ποιότητας και γι’ αυτό το κόστος εκτιμάται ότι αφορά μόνο κάποιον που μπορεί να αγοράσει μια πραγματική Bugatti.

Advertisement

Όλα τα αντικείμενα εκτίθενται στους κήπους του Palazzo Chiesa, που συμπίπτει με την Εβδομάδα Σχεδίου του Μιλάνου (15 έως 21 Απριλίου).