Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το περιπετειώδες Peugeot Rifter 4×4 Concept

Ελλάδα 10:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το περιπετειώδες Peugeot Rifter 4×4 Concept

ΝΕΑ

Το περιπετειώδες Peugeot Rifter 4×4 Concept

ΝΕΑ

Ταυτόχρονα με την παρουσίαση του νέου Rifter, η Peugeot δίνει και μια διαφορετική, πιο περιπετειώδη μορφή του μικρομεσαίου της MPV.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το Rifter 4×4 Concept θα συνοδεύει τις απλές πολιτικές εκδόσεις του Rifter στην Έκθεση της Γενεύης, όπου και παρουσιάζεται αυτές τις μέρες. Το όνομα και πολύ περισσότερο η εικόνα του δίνουν ένα σαφή προσδιορισμό της ταυτότητας και του χαρακτήρα του.

PEUGEOT_RIFTER4X4_1802PB_101-copy6u752432harpi530

Πρόκειται για ένα εκτός δρόμου όχημα με αρκετές μάλιστα δυνατότητες χάρη στο αυξημένο κατά σχεδόν επτά εκατοστά ύψος αλλά και τα κατάλληλα χωμάτινα ελαστικά της BF Goodrich.

Advertisement
Advertisement

Ο ειδικός του χαρακτήρας τονίζεται επίσης από την ενσωματωμένη τέντα στην οροφή, τα πολλά φωτιστικά σώματα και το mountain bike που φιλοξενείται στο πίσω μέρος. Στο αντίστοιχο ύφος του πολυχρηστικού και περιπετειώδους χαρακτήρα είναι τόσο ο εξωτερικός χρωματισμός σε γκρι απόχρωση όσο και ο εσωτερικός διάκοσμος που περιλαμβάνει μέχρι και λεπτομέρειες από νεοπρένιο.

Το Rifter 4×4 Concept θα κινείται από έναν πετρελαιοκινητήρα 1.5 λίτρων 130 ίππων σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

PEUGEOT_RIFTER4X4_1802PB_101-copy6u752432harpi640