Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ντεμπούτο για το πρωτότυπο κάμπριο Nissan LEAF!

Ελλάδα 2:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ντεμπούτο για το πρωτότυπο κάμπριο Nissan LEAF!

ΝΕΑ

Ντεμπούτο για το πρωτότυπο κάμπριο Nissan LEAF!

ΝΕΑ

Την ανοιχτή έκδοση του ηλεκτρικού LEAF παρουσίασε η Nissan στο Tokyo της Ιαπωνίας. Η ανοιχτή έκδοση του πλήρως ηλεκτρικού LEAF δημιουργήθηκε για να γιορτάσουν οι Ιάπωνες τα 100.000 LEAF που έχουν πουληθεί στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, από την πρώτη γενιά του μοντέλου μέχρι σήμερα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Με την ονομασία… “Open Car”, το κάμπριο LEAF παρουσιάστηκε μπροστά σε ένα κοινό περίπου 100 ατόμων, σε forum με θέμα συζήτησης την δημιουργία μιας “κοινωνίας μηδενικών ρύπων”.

Ανάμεσα στα άτομα που παραβρέθηκαν σε αυτό το ολιγομελές σουαρέ ήταν και υψηλά ιστάμενοι της ιαπωνικής εταιρίας αλλά και μέλη της ιαπωνικής κυβέρνησης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την παραγωγή του συγκεκριμένου δίπορτου concept που αποτελεί σε αυτό το στάδιο μία σχεδιαστική μελέτη. Από ό,τι καταλαβαίνουμε κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, οι υπερυψωμένες πίσω θέσεις σε συνδυασμό με τις πίσω κολώνες που έχουν απομείνει, πρέπει να παίζουν το ρόλο του roll bar στην ανοιχτή έκδοση του ηλεκτρικού μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

2018-nissan-leaf-open-car-concept-640

Προς το παρόν κανένα άλλο στοιχείο δεν είναι γνωστό για το “Open Car”, με τη Nissan να μην ανακοινώνει αλλαγές ούτε στα μηχανικά μέρη του πρωτότυπου αυτοκινήτου της. Δύσκολο βέβαια να γίνουν αλλαγές στη νέα γενιά του μοντέλου καθώς παρουσιάστηκε στον κοινό μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. Εσείς τι θα λέγατε σε μία ανοιχτή έκδοση του LEAF;