Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes S-Class Pullman με μήκος 6,4 μέτρα!

Ελλάδα 5:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes S-Class Pullman με μήκος 6,4 μέτρα!

ΝΕΑ

Mercedes S-Class Pullman με μήκος 6,4 μέτρα!

ΝΕΑ

Φήμες θέλουν την γερμανική φίρμα να καλύπτει μέρος από την απουσία της Maybach μέσω μίας επιμηκυμένης έκδοσης που θα συνεχίσει την παράδοση της 600 Pullman.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Η αυθεντική 600 Pullman κατασκευάστηκε από το 1964 έως το 1981 και είχε γίνει διάσημη από διάφορους VIP, από την Coco Chanel και τον John Lennon, μέχρι τον Hugh Heffner και τον Fidel Castro. Ο λόγος ήταν απλός και ευνόητος: με μήκος 6,2 μέτρα και έως 6 πόρτες χωρούσε όλους τους καλούς και πρόσφερε όλα τα κομφόρ της εποχής. Τώρα, φήμες θέλουν την Mercedes να συνεχίζει την παράδοση της 600 Pullman με μία επιμηκυμένη έκδοση της S-Class που θα φτάνει τα 6,4 μέτρα.

Αν τελικά δοθεί το πράσινο φως αυτό θα είναι το μακρύτερο επιβατικό μοντέλο παραγωγής με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και θα έχει τουλάχιστον διπλάσια τιμή από την Rolls-Royce Phantom. Και επειδή το πελατολόγιο θα είναι ευρύ περιλαμβάνοντας από celebrities έως και προεδρικά στελέχη, φυσικά και θα υπάρχει θωρακισμένη έκδοση η οποία θα κοστίζει περίπου 750.000€.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα θα μάθουμε τις επόμενες μέρες ενώ πιθανότατα η νέα Pullman (που μπορεί να ονομάζεται και Maybach Edition) θα κάνει ντεμπούτο το φθινόπωρο στο Λος Άντζελες ή στην Κίνα. Εκεί, δηλαδή, όπου τρέχει ο παράς…