Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Τα απίστευτα αυτοκίνητα του Γιώργου Τράγκα που πουλάει η γυναίκα του

Ελλάδα 9:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα απίστευτα αυτοκίνητα του Γιώργου Τράγκα που πουλάει η γυναίκα του

MIRROR

Τα απίστευτα αυτοκίνητα του Γιώργου Τράγκα που πουλάει η γυναίκα του

MIRROR

Η χήρα του Γιώργου Τράγκα κυκλοφορεί με αυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Δείτε ποια έβγαλε στο σφυρί.

Advertisement
Advertisement

Τρία dream cars ή αυτοκίνητα του ονείρου όπως τα αποκαλούμε στα ελληνικά φέρονται να είναι η αδυναμία της Μαρίας Καρρά, χήρας του Γιώργου Τράγκα η οποία βρίσκεται σχεδόν μόνιμα στη Νίκαια της Γαλλίας.

Τα δύο από αυτά φέρεται να ανήκουν στην ίδια ή σε εταιρίες συμφερόντων της και πρόκειται για μια Ferrari Portofino και μια Bentley Bentayga, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ, ενώ οι πληροφορίες εικάζουν ότι διατηρεί με leasing και μια Rolls Royce.

Advertisement
Advertisement

Τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονται στην Κυανή Ακτή και το ένα στο Μονακό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ανήκαν στον Γιώργο Τράγκα και πλέον τα έχει η Μαρία Καρρά.

Το πρώτο είναι μια εντυπωσιακή Ferrari Portofino, η οποία σύμφωνα με διάφορα έγκριτα αυτοκινητιστικά έντυπα «έχει σχεδιαστεί για να οδηγείται και από κυρίες με ψηλοτάκουνα».

Advertisement

Τα σχεδόν 4.000 κυβικά της και η ιπποδύναμη των 600 ίππων είναι υπεραρκετά για να πιάσει από στάση τα 100 χλμ./ ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρεται να έχει βγει προς πώληση από τη χήρα εδώ και καιρό, με τιμή τις 220.000 ευρώ όμως προς το παρόν δεν έχει βρεθεί αγοραστής.

Advertisement

Φυλάσσεται σε κλειστό πάρκινγκ το οποίο κοστίζει 6.250 ευρώ το χρόνο, αφού η Μαρία Καρρά προτιμάει για τις μετακινήσεις της το SUV της βρετανικής Bentley.

Πρόκειται για τη Bentayga που κοστίζει 200.000 ευρώ ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας από την Ferrari Portofino και αρκετά πιο ήρεμο σε ότι αφορά την οδηγική του συμπεριφορά.

Advertisement

Η συγκεκριμένη έχει έναν κινητήρα 4,0 λίτρων που αποδίδει 542 ίππους, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.

Με αυτό ταξιδεύει από τη Νίκαια στο Μονακό η τελευταία σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, η οποία φέρεται να διατηρεί μέσω leasing και μια Rolls Royce, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μοντέλο είναι και πόσο συχνά το χρησιμοποιεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα ακριβά γούστα της οικογένειας Μελισσανίδη
Ο τραγουδιστής που… εγκλημάτησε απέναντι στην Ferrari
Η Bentley Bentayga ανανεώνεται, αλλά πού είναι ο W12;