Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Carlex Design κάνει επτά SUV «βασιλικά»

Ελλάδα 9:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Carlex Design κάνει επτά SUV «βασιλικά»

ΝΕΑ

Η Carlex Design κάνει επτά SUV «βασιλικά»

ΝΕΑ

Ο οίκος σχεδιασμού από την Πολωνία παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα, φτιαγμένο αποκλειστικά για επτά συγκεκριμένα premium SUV.

Advertisement
Advertisement

Η Carles Design το ονομάζει «Seven Elysia» και συμπεριλαμβάνει επτά ξεχωριστές εκδόσεις για μόλις 49 αυτοκίνητα. Η ιδιαίτερη αυτή κολεξιόν έχει ονομαστεί «Himalaya» και αποτελεί την επιτομή αυτής της σειράς σχεδιασμού.

Το ξεχωριστό αυτό ντιζάιν είναι εμπνευσμένο από το βουνό των Ιμαλαΐων και θα διατεθεί για επτά premium SUV. Αυτά θα είναι τα εξής: Rolls-Royce Cullinan, Mercedes-AMG G 63, Lamborghini Urus, Aston Martin DBX, Range Rover Vogue, Ferrari Purosangue και Bentley Bentayga. Επτά μονάδες από κάθε ένα από τα προαναφερθέντα θα διατεθούν προς αγορά.

Όλα τα SUV που αναφέρονται θα λάβουν πανομοιότυπο εξωτερικό σχεδιασμό και ειδική επένδυση εσωτερικά. Το αμάξωμα θα κοσμείται πλέον από ένα χειροποίητο πέρασμα με ασημί και χρυσό, χρώματα που θα συνοδεύονται και από τις ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Το ασημί, το χρυσό και το λευκό θα είναι ακόμα πιο έντονα στην καμπίνα. Τα καθίσματα, το ταμπλό και τα πάνελ των θυρών θα έχουν όλα δερμάτινη επένδυση Himalaya, αλλά και έξτρα δέρμα, εξοτικής φύσης.

Μόνο στις λεπτομέρειες θα διαφέρει η σχεδίαση από μοντέλο σε μοντέλο, ωστόσο στα περισσότερα θα συμπεριλαμβάνεται αρκετό χρυσό, κυρίως στο τιμόνι, τα πεντάλ και το κάλυμμα των ηχείων. Επίσης, κάθε αυτοκίνητο με την σχεδίαση και την επένδυση Himalaya θα διαθέτει πιστοποίηση αυθεντικότητας, σειριακό αριθμό και τις υπογραφές των σχεδιαστών-δημιουργών.

Η Carlex Design δεν γνωστοποίησε την τιμή για αυτήν την σχεδιαστική τροποποίηση, αλλά σίγουρα μιλάμε για κάτι που ελάχιστοι μπορούν να υποστηρίξουν. Βέβαια, αν είσαι κάτοχος ενός εκ των παραπάνω μοντέλων, μάλλον δεν έχεις οικονομικά προβλήματα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η δίχρωμη Ferrari Purosangue της Carlex είναι το κάτι άλλο!
Η Carlex προτείνει αναβαθμίσεις για Mercedes-Maybach GLS
Αν είσαι οπαδός των LA Lakers αυτήν την Urus αγοράζεις!