Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο τραγουδιστής που… εγκλημάτησε απέναντι στην Ferrari

Ελλάδα 19:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο τραγουδιστής που… εγκλημάτησε απέναντι στην Ferrari

ΝΕΑ

Ο τραγουδιστής που… εγκλημάτησε απέναντι στην Ferrari

ΝΕΑ

Υπάρχει ένα μικρό ζήτημα «Περί ορέξεως», θα πείτε, αλλά είναι οξύμωρο να αγαπάς τη Ferrari…

Advertisement
Advertisement

Αν σας αρέσουν τα υπεραυτοκίνητα και η μουσική των Van Halen και βασικά, εάν είστε ζάμπλουτος, θα μπορούσατε να θεωρήσετε τον εαυτό σας τυχερό, για έναν επιπλέον λόγο.

Ο Σάμι Χάγκαρ, μέλος του πάλαι ποτέ ένδοξου αμερικάνικου συγκροτήματος, βγάζει σε δημοπρασία την LaFerrari, που αγόρασε το 2015, έχοντας γράψει μόλις 1.770 χιλιόμετρα στο κοντέρ της.

Υπάρχει ένα μικρό ζήτημα… «Περί ορέξεως», θα πείτε, αλλά είναι οξύμωρο να αγαπάς τη Ferrari και να παραγγέλνεις ένα τόσο εμβληματικό αυτοκίνητο σε αυτό το χρώμα!

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα μόλις 499 αυτοκίνητα που παράχθηκαν, η συγκεκριμένη LaFerrari διαθέτει ένα κρεμ λευκό εξωτερικό που επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Χάγκαρ. Όπως λέει η ιστορία, επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Ferrari στο Maranello το 2014 και είδε μια εικόνα ενός μοντέλου από τη δεκαετία του 1960, με το ίδιο χρώμα. Προφανώς του άρεσε αρκετά για να πάρει το αυτοκίνητό του στην ίδια απόχρωση.

Ο Μπάρετ Τζάκσον, υπεύθυνος για τη δημοπρασία της Scotsdale, στις 27 Ιανουαρίου, δεν είπε πολλά για τη LaFerrari της Χάγκαρ, αλλά σημείωσε ότι η σχεδίαση είναι «περισσότερο βελτιωμένη από ανθρακονήματα και μαύρες πινελιές».

Advertisement

Μπορούμε να περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το αυτοκίνητο, πλησιάζοντας στην ημερομηνία της δημοπρασίας, αλλά το υπεραυτοκίνητο παρουσιάστηκε το 2013 ως το πρώτο υβριδικό μοντέλο της Ferrari. Διαθέτει κινητήρα V12 6,3 λίτρων 789 ίππων, καθώς και ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 161 ίππων. Αυτή η ρύθμιση δίνει στο αυτοκίνητο μια συνδυασμένη ισχύ 950 ίππων και ροπής 900 Nm.

Advertisement

Οι εντυπωσιακοί αριθμοί δεν τελειώνουν εκεί, καθώς η LaFerrari μπορεί να εκτοξεύσει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα και να φτάσει τα 200 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 350 χλμ./ώρα.

«Είναι ένα απίστευτο μηχάνημα και το λάτρεψα από τότε που το παρέλαβα το 2015, αλλά ήρθε η ώρα να το δώσω σε κάποιον άλλον που ελπίζω να το απολαύσει όσο κι εγώ», ανέφερε ο Σάμι Χάγκαρ. Μια βαφή σε χρωματισμούς αντάξιους μιας Ferrari, δεν θα ήταν κακή ιδέα, θα συμπληρώναμε εμείς…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θέλεις καινούρια Ferrari; Ευτυχισμένο το… 2026!
Πως η Ferrari έδωσε ζωή στην Aston Martin;
Στο «σφυρί» η Ferrari F50 του Ροντ Στιούαρτ