Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 0:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(41) "mikra-mikromesea-choice-season2020-design"

Renault Clio

To Renault Clio είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο της κατηγορίας του με σύγχρονη γκάμα κινητήρων, κορυφαία συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, up to date  συνδεσιμότητα αλλά και state of the art συστήματα ψυχαγωγίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/8

Opel Corsa

Το best seller Corsa βρίσκεται πλέον στη έκτη γενιά του. Το Γερμανικό αυτοκίνητο πόλης, συνδυάζει την λειτουργικότητα στην καθημερινή οδήγηση με τεχνολογίες ενός αυτοκίνητου μεγαλύτερης κατηγορίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/8

Mitsubishi Space Star

Το σπορ, ευέλικτο μικρό που σας προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο. Το Space Star είναι… μικρό από μία άλλη διάσταση. Ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να φιλοξενησει άνετα 5 ενήλικες με προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλείας και εξελιγμένης συνδεσιμότητας αλλα είναι απολαυστικό στην οδήγηση και εύκολο στο παρκάρισμα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/8

SEAT Arona

Δυναμικό όσο και κομψό, compact αλλά ευρύχωρο, προηγμένο τεχνολογικά αλλά απλό στην καθημερινή επαφή. Το SEAT Arona στοχεύει στο συναίσθημα αλλά τελικά σε κερδίζει με τη λογική!

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/8

Peugeot 208

Το νέο Peugeot 208 είναι ένα νέο συστατικό του οράματος #UNBORINGFUTURE, το οποίο αντανακλά μια νεανική εικόνα και αναδίδει όλη την ενέργεια και τον αυθορμητισμό που συνθέτουν τις αξίες της Peugeot.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/8

Ford Fiesta

Το νέο Fiesta έχει ξεχωριστό στυλ, επαναστατική σχεδίαση εσωτερικού και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης από ποτέ. Επιπλέον η Ford έχει κάνει πιο έντονο τον απολαυστικό οδηγικό χαρακτήρα του

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/8

Mercedes-Benz A-Class

Ψάχνετε για το compact αυτοκίνητο που θα σας φροντίζει καθημερινά, θα σας συναρπάζει με την οδηγική του συμπεριφορά και θα μαθαίνει τις συνήθειες σας; Μην ψάχνετε άλλο. Οδηγήστε τώρα την νέα Mercedes-Benz A-Class.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/8