ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Renault Clio

Renault Clio

To Renault Clio είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο της κατηγορίας του με σύγχρονη γκάμα κινητήρων, κορυφαία συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, up to date  συνδεσιμότητα αλλά και state of the art συστήματα ψυχαγωγίας.

Το καλύτερο Renault Clio ως τώρα

Έντονες γραμμές, δυναμικό προφίλ, τονισμένες πλευρές και νέα φωτιστική ταυτότητα χάρη στα full LED φωτιστικά σώματα.Με την πρώτη ματιά, το νέο Clio γοητεύει με το μοντέρνο και ελκυστικό του στυλ

Πρακτικό, λειτουργικό, «συνδεδεμένο» και εύκολο στην οδήγηση

Με εξελιγμένη πλατφόρμα

Βασισμένο στην τελείως καινούρια πλατφόρμα CMF-B και σχεδιασμένο με βάση την αρχή της «Εξέλιξης και Επανάστασης», το νέο Renault Clio θέτει νέους κανόνες, με πιο ώριμη σχεδίαση αμαξώματος και ένα πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό.

Υψηλής ποιότητας εσωτερικό

Στο νέο Clio η επανάσταση πραγματοποιείται μέσα από τα ποιοτικά υλικά και το μοναδικό φινίρισμα. Με το νέο high-tech & προσανατολισμένο στον οδηγό cockpit και τα καθίσματα με την εξαιρετική πλευρική στήριξη, θα βιώσετε μία εμπειρία οδήγησης που θα διεγείρει όλες σας τις αισθήσεις.

Η επιτομή του «Smart Cockpit»

Ένα από τα βασικά στοιχεία του «Smart Cockpit» στο νέο Renault Clio είναι η οθόνη αφής 9,3’’ του συστήματος multimedia, η οποία και αποτελεί τη μεγαλύτερη που έχει εξοπλίσει ποτέ κάποιο μοντέλο της Renault.

Κορυφαίο στους χώρους

Ο χώρος αποσκευών είναι 391 λίτρα (επιπλέον των 26 λίτρων των διαθέσιμων αποθηκευτικών χώρων μέσα στην καμπίνα), μέγεθος που τον καθιστά τον μεγαλύτερο στην κατηγορία.

Hot έκδοση R.S. Line

Το νέο CLIO R.S. Line διακρίνεται από τη σπορ γραμμή του που ενσαρκώνει το DNA της Renault Sport. Το στίγμα δίνει το εξωτερικό design: σπορ εμπρός προφυλακτήρας με τη χαρακτηριστική γραμμή των μονοθεσίων της F1 που κοσμεί και τα μοντέλα με το σήμα R.S.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε το νέο Renault Clio

Δύναμη, οικονομία, χαμηλοί ρύποι

Το νέο CLIO εφοδιάζεται με κινητήρες που ικανοποιούν κάθε ανάγκη: οικονομία κατά την αγορά (SCe 75), ευελιξία και πολυχρηστικότητα (TCe 100), μέγιστη οδηγική απόλαυση (TCe 130) και έκδοση diesel τελευταίας γενιάς για περισσότερη οικονομία (Blue dCi 85/Blue dCi 115)

Γκάμα κινητήρων

Οι επιλογές κινητήρων για το Clio είναι:

1.0 SCe 75 Κυβισμός 999 κ.εκ. 75 hp Βενζίνη

1.0 TCe 100 Κυβισμός 999 κ.εκ. 100 hp Βενζίνη

1.3 TCe 130 EDC Κυβισμός 1333 κ.εκ. 130 hp Βενζίνη

1.5 dCi 85 1461 κ.εκ 85 hp Diesel

1.5 dCi 115 1461 κ.εκ 115 hp Diesel

Renault Clio 1.0 TCe 100hp Specs

Ισχύς (PS)

100

Τελική Ταχύτητα (km/h)

187

Επιτάχυνση (sec)

11,8

Εκπομπές CO2 (gr/km)

100

Ροπή (Νm)

160

Χώρος αποσκευών (lt)

300

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video