ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Το νέο Fiesta έχει ξεχωριστό στυλ, επαναστατική σχεδίαση εσωτερικού και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης από ποτέ. Επιπλέον η Ford έχει κάνει πιο έντονο τον απολαυστικό οδηγικό χαρακτήρα του

Δυναμικό και ξεχωριστό

Γιατί να χάνεστε στο πλήθος, όταν μπορείτε να ξεχωρίζετε; Το Fiesta συνδυάζει το μοντέρνο στυλ, την εξελιγμένη τεχνολογία και συναρπαστική δυναμική οδήγηση. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ενέργεια και δράση με το σπορ ST-Line.

 

Άνεση και τεχνολογία

Premium εξοπλισμός

Το Fiesta είναι επίσης το πρώτο Ford που διαθέτει ένα premium B&O PLAY Sound System. Το προηγμένο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 υποστηρίζεται από ανεξάρτητες οθόνης αφής υψηλής ανάλυσης έως 8 ιντσών.

Περισσότερος χώρος

Χρησιμοποιώντας έξυπνα τον χώρο, το νέο Ford Fiesta σας προσφέρει περισσότερο χώρο για τα πόδια εμπρός και πίσω. Επίσης επειδή τα πίσω καθίσματα διαθέτουν ανάγλυφες, λεπτές πλάτες, οι επιβάτες σας μπορούν να κάθονται ακόμα πιο πίσω.

Τεχνολογία στη διάθεση του οδηγού

Το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας της Ford SYNC 3 θα προσφέρει τη δυνατότητα στους οδηγούς του Fiesta να ελέγχουν τα συστήματα ήχου, πλοήγησης και τα συνδεδεμένα smartphones χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές στην καθομιλουμένη γλώσσα.

ST-Line ο πρωταγωνιστής

Στο σπορ εξωτερικό στυλ του Fiesta ST-Line ξεχωρίζουν οι ζάντες αλουμινίου, η μάσκα, ο εμπρός και πίσω προφυλακτήρας και οι πλαϊνές ποδιές . Στο εσωτερικό, κυριαρχούν τα σπορ καθίσματα, τα αλουμινένια πεντάλ και στο τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα.

Το νέο Fiesta έχει ξεχωριστό στυλ, επαναστατική σχεδίαση εσωτερικού και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης από ποτέ.

Η οδική συμπεριφορά σε πρώτο πλάνο

Ο οδηγικός χαρακτήρας αναβαθμίζεται με τη νέα ανάρτηση και το σύστημα Electronic Torque Vectoring Control. Το σύστημα βελτιώνει την πλευρική πρόσφυση κατά 10%, και τις αποστάσεις φρεναρίσματος κατά 8%. Το καλύτερο όμως είναι η αίσθηση που αφήνει στον οδηγό.

Κινητήρες για οικονομία και επιδόσεις

Προηγμένα μηχανικά σύνολα περιλαμβάνουν τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost της Ford με 95, 125 και 200 ίππους, και έναν 1.5L TDCi που αποδίδει 85 ίππους.

Οι επιλογές σας είναι οι εξής:

1.0L βενζίνη 95PS

1.0L βενζίνη 125PS

1.5L βενζίνη 200PS

1.5 πετρέλαιο 85PS.

Ford Fiesta 1.0 Ecoboost Specs

Ισχύς (PS)

125

Τελική Ταχύτητα (km/h)

195

Επιτάχυνση (sec)

9,9

Εκπομπές CO2 (gr/km)

108

Ροπή (Νm)

170

Χώρος αποσκευών (lt)

292

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video