ΑΦΙΕΡΩΜΑ

SEAT Arona

SEAT Arona

Δυναμικό όσο και κομψό, compact αλλά ευρύχωρο, προηγμένο τεχνολογικά αλλά απλό στην καθημερινή επαφή. Το SEAT Arona στοχεύει στο συναίσθημα αλλά τελικά σε κερδίζει με τη λογική!

Νεανικός δυναμισμός εντός και εκτός

To Arona εκφράζει πλήρως τη μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα της SEAT. Αιχμηρές γωνίες και έντονες ακμές δημιουργούν ένα δυναμικό και στιβαρό οπτικά σύνολο που προμηνύει για τις δυνατότητες του compact SUV με την πρώτη ματιά.

Mε μια ευρεία γκάμα κινητήρων και εξοπλιστικών εκδόσεων

Ποιοτικό και προσεγμένο

Η ποιότητα χαρακτηρίζει τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του ταμπλό αλλά και της υπόλοιπης καμπίνας, με μεγάλη προσοχή και στα επίπεδα εργονομίας για ένα σύγχρονο αισθητικά αποτέλεσμα που συνοδεύεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Ένα μεγάλο... μικρό SUV

Η καμπίνα του θα φιλοξενήσει με άνεση τέσσερις ενήλικες ενώ το πορτμπαγκάζ των 400 λίτρων θα φροντίσει ώστε να μην αφήσετε τίποτα πίσω!

Εξοπλισμός στα μέτρα σου

Reference, Style, Xcellence, FR. Αυτές είναι οι τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις του Arona που προσαρμόζει με μοναδική ευκολία τα επίπεδα εξοπλισμού και ασφάλειας στις δικές σου ανάγκες και προσφέρει λύσεις για κάθε περίσταση, με τιμή που ξεκινά από τα 15.400 ευρώ.

Άνεση και συνδεσιμότητα στο μάξιμουμ

Το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων συνδέεται άμεσα με το κινητό σας και στην μεγάλη υψηλής ευκρίνειας οθόνη των 8 ιντσών θα βρείτε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές, εύκολη πρόσβαση στα μενού αλλά και την προσωπική σας βοηθό Alexa της Amazon, που δέχεται φωνητικές εντολές.

Το compact SUV της ισπανικής εταιρίας φέρει τεχνολογίες που κάνουν την καθημερινότητα σου πιο εύκολη και την ίδια στιγμή πιο ασφαλή.

Πλήρης γκάμα κινητήρων, για όλες τις απαιτήσεις

Το Arona είναι διαθέσιμο με μια πλήρη γκάμα προηγμένων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου (από 90 έως 150 ίππους), ενώ είναι και το μοναδικό της compact κατηγορίας που προσφέρεται με μοτέρ διπλού καυσίμου που χρησιμοποιεί φυσικό αέριο CNG (3€/100 χλμ).

Γκάμα κινητήρων

1.0 ECO TSI με 95hp / 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο
1.0 ECO TSI με 115hp / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7-τάχυτο DSG διπλού συμπλέκτη
1.5 TSI ACT EVO με 150hp / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο
1.0 TGI CNG 90hp
1.6 TDI με 95hp / 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7-τάχυτο DSG διπλού συμπλέκτη

SEAT Arona 1.0 TGI Specs

Ισχύς (PS)

90

Τελική Ταχύτητα (km/h)

176

Επιτάχυνση (sec)

13.2

Εκπομπές CO2 (gr/km)

96

Ροπή (Νm)

160

Χώρος αποσκευών (lt)

400

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video