ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star

Το σπορ, ευέλικτο μικρό που σας προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο. Το Space Star είναι… μικρό από μία άλλη διάσταση. Ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να φιλοξενησει άνετα 5 ενήλικες με προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλείας και εξελιγμένης συνδεσιμότητας αλλα είναι απολαυστικό στην οδήγηση και εύκολο στο παρκάρισμα.

Μικρό και δυναμικό

Οι πελάτες που επιλέγουν το Mitsubishi Space Star επιζητούν τον συνδυασμό ευρυχωρίας, απόδοσης καυσίμου / μειωμένων ρύπων και μέτριου λειτουργικού κόστους, χωρίς τους προφανείς μηχανολογικούς περιορισμούς των προϊόντων “χαμηλού κόστους”.

Ο ιδανικός σας σύντροφος στην πόλη

Πιο ποιοτικό εσωτερικό

Η αίσθηση ποιότητας που αποπνέει η εξωτερική στιλιστική αναβάθμιση συνεχίζεται στο εσωτερικό, που ανανεώθηκε σύμφωνα με σχόλια των πελατών.

Προτεραιότητα στην Απόδοση

Νέοι, αποδοτικοί, ελαφριοί 3-κύλινδροι βενζινοκινητήρες (1.0 L / 71ps και 1.2 L / 80 ps) με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων MIVEC και σύστημα Auto Stop & Go (ανάλογα με το μοντέλο).

Ένα αυτοκίνητο με κορυφαία απόδοση. Ένα αυτοκίνητο που ελίσσεται έξυπνα στην κυκλοφορία, είναι απολαυστικό στην οδήγηση και εύκολο στο παρκάρισμα.

Συνδεσιμότητα

Για το 2020, το Space Star εφοδιάζεται με το σύστημα Smartphone-linked Display Audio (SDA) της MMC. Με 16 διαφορετικές γλώσσες, προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες που συναντάμε στα μεγαλύτερα μοντέλα MMC (πλοήγηση, τηλέφωνο, μουσική, Apple CarPlay & Android Αuto) με πρόσβαση μέσω μιας μεγάλης οθόνης αφής WVGA 7” και δυνατότητες USB (video & μουσική), λειτουργία DAB και την ασφάλεια μιας κάμερας οπισθοπορείας.

Μεγαλύτερη Ασφάλεια

Για το 2020, η Νέα Γενιά Space Star φέρνει ασφάλεια μεγάλου αυτοκινήτου στη μικρή κατηγορία, με χαρακτηριστικά Advanced Driver-Assistance Systems (ADAS) σπάνια για την κατηγορία A, το οποίο περιλαμβάνει αυτονομη πέδηση για πεζούς κι όχηματα (FCM) καθως και σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (LDW).

Mitsubishi Space Star Specs

Ισχύς (PS)

71 - 80

Τελική Ταχύτητα (km/h)

172 - 180

Επιτάχυνση (sec)

11.2 - 16.9

Εκπομπές CO2 (gr/km)

115 - 121

Ροπή (Νm)

88 - 108

Χώρος αποσκευών (lt)

235

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video