ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Mercedes-Benz A-Class

Mercedes-Benz A-Class

Ψάχνετε για το compact αυτοκίνητο που θα σας φροντίζει καθημερινά, θα σας συναρπάζει με την οδηγική του συμπεριφορά και θα μαθαίνει τις συνήθειες σας; Μην ψάχνετε άλλο. Οδηγήστε τώρα την νέα Mercedes-Benz A-Class.

Πολυτελές και μοντέρνο

Αναμφίβολα ο κομψός δυναμισμός της A-Class είναι εκείνος που θα σας φέρει κοντά της. Αυτό όμως που θα σας κρατήσει εκεί είναι η σχεδίαση της καμπίνας και ακόμη περισσότερο του εντυπωσιακού ταμπλό.

Η Mercedes έχει βάλει την υπογραφή της και στην A-Class με τον καλύτερο τρόπο.

Υψηλή αισθητική, μοναδική εμφάνιση

Η A-Class θέτει τα στάνταρ στην πολυτέλεια και την εργονομία με τις δύο μεγάλες οθόνες του μοναδικού ταμπλό της να ξεκινούν σε μέγεθος από τις 7 ίντσες έκαστη και να φτάνουν έως και τις εντυπωσιακές 10,25 ίντσες.

Ελευθερία έκφρασης και φωνητικές εντολές

Με το πανίσχυρο MBUX δεν συνδέεστε απλά με την A-Class και τον κόσμο γύρο σας. Το σύστημα μαθαίνει από εσάς. καταλαβαίνει τις συνήθειες σας και αντιδρά ανάλογα, ενώ μπορεί να δεχτεί εντολές τόσο με τη φωνή, όσο και με τα χέρια, από το τιμόνι ή το touch pad στην κεντρική κονσόλα, αλλά και ανέπαφα.

Ασφάλεια όπως μόνο η Mercedes μπορεί

Η A-Class προφυλάσσει τους επιβαίνοντες με χαρακτηριστική παθητική και ενεργητική ασφάλεια που βλέπουμε στα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρίας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το ενεργό σύστημα Distronic, η ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και η ενεργή υποβοήθηση πέδησης.

Πλήρης γκάμα κινητήρων

Μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου είναι διαθέσιμα με την ισχύ να ξεκινά από τους 109 ίππους και να φτάνει έως και τους 421 ίππους για τις πανίσχυρες 4κίνητες εκδόσεις της Mercedes-AMG.

Με πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως το σύστημα MBUX θα σας κάνει να μην έχετε μάτια για άλλη παρά μόνο γι αυτή.

Και plug-in υβριδικό

H Mercedes-Benz A 250 e, η plug-in έκδοση της A-Class που κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,6 δευτερόλεπτα και μπορεί να έχει τελική 235 χλμ./ώρα. Μπορει να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτρικό κινητήρα της έως τα 140 χλμ./ώρα και έχει μικτή κατανάλωση από 1,4 λίτρα ανά 100 χλμ. Το “κερασάκι” της τούρτας είναι η μηδενική φορολογία για τον εταιρικό πελάτη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Βενζίνης
-A160 1.4lt 109hp με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο
-A200 1.4lt 163hp με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο
-Α250 2.0lt 224 hp με 7G-DCT αυτόματο κιβώτιο

Πετρελαίου
-A180D 1.5lt 116 hp με 7G-DCT αυτόματο κιβώτιο

Plug-in hybrid
-A 250 e 218 hp

Mercedes-Benz A160 Specs

Ισχύς (PS)

109

Τελική Ταχύτητα (km/h)

200

Επιτάχυνση (sec)

10,9

Εκπομπές CO2 (gr/km)

127

Ροπή (kgm)

18,4

Χώρος αποσκευών (lt)

370

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video