Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Υποδειγματική απολύμανση καμπίνας αυτοκινήτου από τη ΦΙΛΗΣGlass

Ελλάδα 12:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υποδειγματική απολύμανση καμπίνας αυτοκινήτου από τη ΦΙΛΗΣGlass

Car Gadget

Υποδειγματική απολύμανση καμπίνας αυτοκινήτου από τη ΦΙΛΗΣGlass

Car Gadget

Το αυτοκίνητο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, δεν θα έπρεπε λοιπόν να φροντίζουμε να είναι πάντα καθαρό;

Advertisement
Advertisement

Άσχετα αν τα βακτήρια που συναντώνται για παράδειγμα στο τιμόνι, αν και αθέατα, πλησιάζουν εκείνα που μπορεί να βρει κανείς στην τουαλέτα του.

Επειδή λοιπόν, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η υγιεινή παίζει καθοριστικό ρόλο, η ΦΙΛΗΣGlass αποτελεί σύμμαχό σας, εξασφαλίζοντας ολική απολύμανση της καμπίνας του οχήματός σας!

Αποστείρωση που καθίσταται πιο αποτελεσματική, γίνεται πιο γρήγορα και χωρίς την χρήση χημικών, χάρη στη νέα – ευρωπαϊκών προδιαγραφών- Γεννήτρια Όζοντος Lucas03!

Advertisement
Advertisement

Ας δούμε όμως περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή και τους λόγους που πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμά σας μία επίσκεψη στη ΦΙΛΗΣGlass, προστατεύοντας έτσι τόσο τη δική σας υγεία, όσο και της οικογένειάς σας.

Οι φυσικοχημικές ιδιότητες του όζοντος που παράγεται από τη συσκευή, καταστρέφουν ιούς (όπως του κορωνοϊού, της γρίπης κ.α.), βακτήρια και μύκητες ενώ έχουν αποδειχθεί και πιστοποιηθεί από εργαστήρια παγκοσμίως.

Η Γεννήτρια Όζοντος Lucas03 είναι κατάλληλη για όλα τα είδη οχημάτων τόσο ιδιωτικής όσο και επαγγελματικής χρήσης, όπως ταξί, βαν, φορτηγά κτλ.

Advertisement

Το όζον είναι 10 φορές πιο αποτελεσματικό από το χλώριο και γενικά είναι ένα από τα ισχυρότερα απολυμαντικά για όλους τους τύπους μικροοργανισμών. Οι ιοί, τα βακτήρια και οι μύκητες από τη φύση τους είναι αδύναμοι έξω από τους ξενιστές τους, οπότε η χρήση απολυμάνσεων με το όζον τους εξαλείφει – συμπεριλαμβανομένων στελεχών ανθεκτικών στα αντιβιοτικά – από οξείδωση στο πιο ευάλωτο σημείο τους.

Το όζον είναι ένα εξαιρετικά ευπροσάρμοστο και ισχυρό απολυμαντικό, αν και η ανάγκη παραγωγής του επί τόπου, ήταν μέχρι τώρα πολύπλοκη σε σύγκριση με εναλλακτικές λύσεις όπως η χλωρίωση ή η υπεριώδης ακτινοβολία. Ωστόσο, προσφέρει καλύτερη απόδοση αποστείρωσης και δεν παράγει χημικά υπολείμματα.

Advertisement

Πέρα από τις αντισηπτικές της ιδιότητες, η γεννήτρια Lucas03 εξουδετερώνει άμεσα και δυσάρεστες οσμές, όπως αυτές του τσιγάρου, των κατοικίδιων, των χημικών, των τροφίμων, του κλιματιστικού, του ιδρώτα αλλά και της υγρασίας.

Για άμεση και οικολογική απολύμανση, με την Ευρωπαϊκή Γεννήτρια Όζοντος της ΦΙΛΗΣGlass στα καταστήματα Ακαδημίας Πλάτωνος και Καλλιθέας, μπορείτε να καλέσετε στο 213 333 5555!

Μάλιστα, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και διαδικτυακά, πατώντας εδώ!

Advertisement