Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τετραθέσια Lamborghini στο Παρίσι;

Ελλάδα 4:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τετραθέσια Lamborghini στο Παρίσι;

ΝΕΑ

Τετραθέσια Lamborghini στο Παρίσι;

ΝΕΑ

Η ώρα της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου του Παρισιού πλησιάζει και η αγωνία μεγαλώνει – ειδικά μετά από ανακοινώσεις όπως αυτή της Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

“Όταν επιτυγχάνεται η τελειότητα, μπορείς απλά να τη διπλασιάσεις”, είναι η ατάκα που συνοδεύει το λιτό δελτίο Τύπου που προαναγγέλλει συνέντευξη τύπου για την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στο σημαντικό αυτό ραντεβού της αυτοκίνησης στην πόλη του φωτός.

Όμως οι Ιταλοί δεν μας λένε περισσότερα, μας αφήνουν να βάζουμε τη φαντασία μας να δουλεύει, βασιζόμενοι στη σιλουέτα που διαγράφεται στην πρόσκληση. Με βάση λοιπόν αυτήν, δεν αποκλείεται ο… διπλασιασμός να αφορά τις θέσεις επιβατών! Δηλαδή η Lamborghini να ετοιμάζει ένα Grand Tourer που θα αναμετρηθεί με μοντέλα όπως η Ferrari FF και η Bentley Continental GT Speed.

Advertisement
Advertisement

Μην ξεχνάμε ότι στα τέλη της δεκαετίας του ’60 η ιταλική μάρκα διέθετε στη γκάμα της την Espada, ένα τετραθέσιο Grand Tourer. Οι φήμες για την επαναφορά ενός τέτοιου μοντέλου στην κυκλοφορία δεν επιβεβαιώθηκαν τα τελευταία χρόνια. Ίσως μέχρι σήμερα…