Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017: Δόθηκε η εκκίνηση

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017: Δόθηκε η εκκίνηση

ΑΓΩΝΕΣ

SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017: Δόθηκε η εκκίνηση

ΑΓΩΝΕΣ

Στα προπύλαια της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπου και φιλοξενούνται το service park και το Αρχηγείο του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017, πραγματοποιήθηκε η τελετή εκκίνησης του εθνικού μας αγώνα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Είκοσι οκτώ πληρώματα που αγωνίζονται στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πέρασαν τη ράμπα εκκίνησης, πριν τους ακολουθήσουν τα επιπλέον 43 ελληνικά πληρώματα που θα αγωνιστούν για το Πανελλήνιο και το Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων Ράλι.

Με το σύνολο των αγωνιζομένων, έχοντας τις προηγούμενες δύο ημέρες πραγματοποιήσει αναγνωρίσεις, να κάνει λόγο για την πολύ καλή προετοιμασία των ειδικών διαδρομών, πλέον δεν απομένουν παρά μόλις λίγες ώρες για τον πραγματικό αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, αύριο το πρωί στις 09:00 τα πληρώματα θα ξεκινήσουν από το service park για το πρώτο σκέλος, που περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές (τρεις επαναλαμβανόμενες) με συνολικό μήκος 103,06 χιλιόμετρα. Το πράσινο φως στην πρώτη ειδική διαδρομή, τη SΕΑJETS Γραβιά, θα ανάψει στις 10:08.

Ας δούμε όμως τι δήλωσαν μερικοί εκ των οδηγών που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν…

MAGALHAES Bruno – MAGALHAES Hugo, SKODA Fabia R5
«Θα προσπαθήσω να κάνω ένα καλό ράλι, χωρίς λάθη, και να πάρω μπόλικους βαθμούς. Οι άλλοι οδηγοί διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά θα προσπαθήσουμε να φερθούμε έξυπνα, να αποφύγουμε τα προβλήματα και να πάρουμε το μέγιστο δυνατό σε βαθμούς».

Advertisement

KAJETANOWICZ Kajetan – BARAN Jaroslaw, FORD Fiesta R5
«Το σχέδιο για το ράλι είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Εννοώ ότι έχω αυτοπεποίθηση και καλή αίσθηση με το αυτοκίνητο. Ασφαλώς θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

AL-ATTIYAH Nasser – BAUMEL Matthieu, FORD Fiesta R5
«Eίναι πάντα ωραία να βρίσκεσαι στο Ράλι Ακρόπολις. Ο αγώνας έχει όμορφες, σκληρές διαδρομές. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, και αν μπορέσουμε θα νικήσουμε».

Advertisement

GRYAZIN Nikolay – FEDOROV Yaroslav, SKODA Fabia R5
«Είναι ένα ράλι που απαιτεί εμπειρία. Κάποιες φορές θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε, και θα δούμε  ποιο είναι το αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε την εμπειρία, αλλά θα πιέσω και θα δούμε τι θα γίνει».