Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot

Video: Πως να «γεμίσεις» το Peugeot 5008

Ελλάδα 14:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Πως να «γεμίσεις» το Peugeot 5008

Peugeot

Video: Πως να «γεμίσεις» το Peugeot 5008

Peugeot

Το νέο Peugeot 5008 είναι ένα SUV που ακολουθεί τα χνάρια του μικρότερου αδερφού, του βραβευμένου 3008, αλλάζοντας κατά πολύ τις ισορροπίες στην κατηγορία. Όμως αυτή τη φορά δεν θα σταθούμε ούτε στην εμφάνισή του που αναμφίβολα είναι αρκετά ελκυστική για τον όγκο του αλλά ούτε και για τη «γεμάτη» τεχνολογική φαρέτρα του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ένα SUV πρέπει να έχει χώρους, πρέπει να έχει τη δυνατότητα να καλύψει και extreme ανάγκες μεταφοράς. Και το βίντεο που σας παραθέτουμε δείχνει ακριβώς τι μπορείτε να κάνετε με το γαλλικό μοντέλο.

Στην πίσω σειρά έχει 3 ανεξάρτητα και αναδιπλούμενα καθίσματα. Αντίστοιχη δυνατότητα «διπλώματος» έχει και το κάθισμα του συνοδηγού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία σχεδόν επίπεδη επιφάνεια στο εσωτερικό που μπορεί να λύσει τα χέρια του οδηγού όταν έχει… δύσκολες αποστολές.

Advertisement
Advertisement

Στο μεγάλο SUV της Peugeot χωρούν αντικείμενα όπως μία σανίδα του σερφ, ακόμα και με μήκος έως 3 μέτρα και 18 εκατοστά. Με την πίσω θύρα να κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο Τάκης Πουρναράκης οδηγήσαμε το 5008 στη Γαλλία και μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις του πατώντας εδώ. Αλλά για περισσότερα για τις δυνατότητες φόρτωσής του, πατήστε Play στο video που ακολουθεί…