Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Kia Sportage χωρίς καμουφλάζ

Ελλάδα 6:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Kia Sportage χωρίς καμουφλάζ

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Kia Sportage χωρίς καμουφλάζ

ΝΕΑ

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε το ανανεωμένο Kia Sportage χωρίς ίχνος καμουφλάζ, στο Νίρμπουργκρινκ.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε βενζινάδικο στο Νίρμπουργκρινκ και δείχνουν το φρεσκαρισμένο Kia Sportage χωρίς το γνωστό καμουφλάζ, πιθανότατα επειδή βρισκόμαστε αρκετά κοντά στην ημέρα παρουσίασης του μοντέλου. Όπως βλέπετε οι διαφορές σε σχέση με την υπάρχουσα έκδοση δεν είναι σημαντικές καθώς έχουμε να κάνουμε κυρίως με ένα διακριτικό αισθητικό φρεσκάρισμα.

kia-sportage-refresh-spy-shots4567654harpi530

Εμπρός πιο βασική αλλαγή είναι αυτή του προφυλακτήρα στον οποίο τα φώτα ομίχλης είναι πλέον χωρισμένα σε δύο τμήματα ενώ ανασχεδιασμένα είναι και τα κυρίως φωτιστικά σώματα που έχουν τεχνολογία LED. Αντίστοιχα πίσω χαρακτηριστική στο νέο μοντέλο είναι η κόκκινη λωρίδα που πλέον ενώνει τα πίσω φώτα ενώ λεπτομέρειες από χρώμιο έχουν προστεθεί στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

kia-sportage-refresh-spy-shots4567654harpi640

Αν και η φωτογραφία από το εσωτερικό δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική δείχνει πως έχει υιοθετηθεί ένα αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με νέα οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Φυσικά το rollcage και τα μπάκετ της Recaro που φαίνονται στις φωτογραφίες δεν θα αποτελούν μέρος ούτε του extra εξοπλισμού του νέο Sportage καθώς έχουν τοποθετηθεί αυστηρά για λόγους ασφαλείας κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο Νίρμπουργκρινκ.

kia-sportage-refresh-spy-shots4567654harpi640_1