Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια εταιρεία παρήγγειλε τα περισσότερα Tesla Semi;

Ελλάδα 19:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια εταιρεία παρήγγειλε τα περισσότερα Tesla Semi;

ΝΕΑ

Ποια εταιρεία παρήγγειλε τα περισσότερα Tesla Semi;

ΝΕΑ

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, φαίνεται πως ο Elon Musk πέτυχε τζακ ποτ με το ηλεκτρικό ημιφορτηγό που δημιούργησε καθώς ήδη σπάει ταμεία! Με τις παραγγελίες να βρίσκονται πλέον σε τετραψήφιο νούμερο (διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ), αναρωτιέται κανείς ποιος είναι ο… καλύτερος πελάτης της Tesla Motors!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Μέχρι πρότινος, πρώτη στη λίστα των παραγγελιών ήταν η PepsiCo, που είχε καταβάλλει προκαταβολή για 100 Tesla Semi! Αριθμός που φάνταζε εντυπωσιακός μέχρι τη στιγμή που έκανε τη δική της παραγγελία η United Parcel Service!

Η UPS όπως είναι ευρέως γνωστή, παρήγγειλε 125 ημιφορτηγά, συνεχίζοντας το γνωστό μοτίβο που χτίζει χρόνια τώρα με οχήματα εναλλακτικών τεχνολογιών. Στο στόλο της έχει ηλεκτρικά μοντέλα, υβριδικά, με φυσικό αέριο κ.α.

Advertisement
Advertisement

Δεν έχει γνωστοποιηθεί αν αυτά τα 125 οχήματα θα αφορούν στη βασική έκδοση, αυτονομίας 480 χιλιομέτρων ή εκείνα με την αυξημένη αυτονομία που θα πλησιάζει τα 800. Ή συνδυασμό των δύο.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως οι δύο εταιρείες έχουν συνεργασία, με την UPS να παρέχει στην Tesla λεπτομερή στοιχεία από την κίνηση των φορτηγών της στο δίκτυο που εξυπηρετεί, βοηθώντας έτσι τον Musk να εστιάσει στο να δημιουργήσει ένα ημιφορτηγό που θα καλύπτει τις ανάγκες αντίστοιχων πελατών.