Η νέα Toyota Supra σε δοκιμές | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Η νέα Toyota Supra σε δοκιμές

Η Toyota ετοιμάζεται για να παρουσιάσει τη νέα Supra τον Οκτώβριο, με τους ανθρώπους της εταιρείας να δοκιμάζουν το καμουφλαρισμένο μοντέλο σε όλες τις συνθήκες.

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε βενζινάδικο στη Γερμανία και, παρά το καμουφλάζ ξεχωρίζουμε κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία της νέας Supra όπως είναι τα δύο «φουσκώματα» (bubbles) στην οροφή, την αεροτομή πάνω από τα μακρόστενα πίσω φώτα, αλλά και το μυώδες καπό. Τα τρία παραπάνω χαρακτηριστικά αναμένεται να διατηρηθούν στο μοντέλο παραγωγής που θα μας φέρει η Toyota, μαζί και επίσης κάποια άλλα στοιχεία που παρατηρούμε στις φωτογραφίες όπως είναι τα μικρά πλαϊνά παράθυρα και το επίσης μικρό σε μέγεθος πίσω παρμπρίζ. Αυτό που μένει πλέον είναι να μας έρθουν και οι πρώτες εικόνες της νέας Supra χωρίς καμουφλάζ. Όπως προαναφέραμε, η επίσημη πρώτη της θα γίνει τον Οκτώβριο και λογικά, μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε και αυτές τις εικόνες.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε εν αναμονή των αποκαλύψεων για ένα από τα πιο σημαντικά νέα αυτοκίνητα της χρονιάς, το οποίο θυμίζουμε ότι αποτελεί προϊόν εξέλιξης δύο κορυφαίων μαρκών, της Toyota και της BMW (η Supra έχει εξελιχθεί παράλληλα με την αναμενόμενη BMW Z5).

Log In or Create an account