Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

H Ciara το Jeep της και η… πρώτη της φορά! (video)

Ελλάδα 8:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ciara το Jeep της και η… πρώτη της φορά! (video)

Men + Speed

H Ciara το Jeep της και η… πρώτη της φορά! (video)

Men + Speed

Ο καθένας έχει μια ιστορία να πει και αυτό αποτελεί μέρος του εορτασμού της 75ης επετείου της μάρκας Jeep. Η καμπάνια “My Story Jeep” περιλαμβάνει και την ιστορία της γνωστής τραγουδίστριας Ciara, η οποία τη μοιράζεται με τους φίλους του Jeep Wrangler. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Για περισσότερα από 70 χρόνια, το όνομα Jeep σχετίζεται με την ελευθερία, την αυθεντικότητα, την περιπέτεια και το πάθος. Αυτά είναι οχήματα για “ονειροπόλους”, επειδή η περιπέτεια βρίσκεται στο DNA του κάθε οχήματος Jeep, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της μάρκας.

Ciara's Jeep Wrangler Story-640

«Η αγάπη μου για τη Jeep έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά, όταν άκουγα στρατιωτικές ιστορίες του πατέρα μου και παραμένει κυρίαρχη ακόμη και τώρα. Οδήγησα το Wrangler μου, όταν ήμουν 15 χρονών, για να πάω στο στούντιο στην αρχή της καριέρας μου σαν καλλιτέχνης-μουσικός», δήλωσε η Ciara. «Όταν πήγα στην αντιπροσωπεία, πήρα ένα δίπορτο μαύρο Wrangler, το οποίο ονόμασα Jolie. Ήταν άγριο, κουλ, σέξυ, τα είχε όλα. Το αυτοκίνητό μου το έχω χρησιμοποιήσει και σε βίντεοκλιπ μου. Είμαι περήφανη που η Jeep γιορτάζει φέτος την 75η επέτειο της και βοηθώ την καμπάνια τους λέγοντας τη δική μου ιστορία, το δικό μου My Jeep Story».

Advertisement
Advertisement

Το “My Story Jeep” θα παρέχει μια πλατφόρμα, ώστε να μπορούν όλοι να συμμετέχουν και να μοιραστούν τη δική τους ιστορία με οχήματα της συγκεκριμένης μάρκας. Θα μπορούν να τη μοιραστούν στο www.jeep.com/myjeepstory ξεκινώντας την Πέμπτη 7 Απριλίου, καθώς και στο Facebook, το Twitter και το Instagram με #myjeepstory. Το φετινό έτος θα κορυφωθεί με μια ψηφιακή συλλογή των 75 ιστοριών.

Δείτε ποιος άλλος διάσημος οδηγούσε Jeep Wrangler