Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η Matt Verde Bronte Lamborghini Centenario είναι εδώ!

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Matt Verde Bronte Lamborghini Centenario είναι εδώ!

Men + Speed

Η Matt Verde Bronte Lamborghini Centenario είναι εδώ!

Men + Speed

Η ολοκαίνουργια Lamborghini Centenario αποτελεί ό,τι πιο φρέσκο και είναι πολύ εντυπωσιακή. Όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και για το εσωτερικό της και φυσικά για τις δυνατότητές της.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Στις 18 Οκτωβρίου πρόκειται να τη δούμε για πρώτη φορά στο μεγάλο άνοιγμα του εκθεσιακού χώρου της Lamborghini στο Χονγκ Κονγκ. Το ματ Verde Bronte χρώμα της, αυτό το φωτεινό πράσινο, είναι που σου τραβάει αμέσως το βλέμμα. Στη συνέχεια, παρατηρείς  το χρυσαφένιο φινίρισμα από χρυσές ίνες άνθρακα, τόσο έξω όσο και μέσα. Υπάρχει στη στέγη, στο καπό του κινητήρα, στους καθρέφτες, στο πίσω φτερό και στους τροχούς, και όλα αυτά έγιναν δυνατά χάρη στο πρόγραμμα προσαρμογής Ad Personam της Lamborghini.

Αυτή η Lamborghini Centenario έχει ήδη παραδοθεί στον ιδιοκτήτη της στο Χονγκ Κονγκ από την Kingsway Cars Limited, οπότε μένουν άλλες 39 διαθέσιμες, καθώς μόνο 40 έχουν κατασκευαστεί.

Advertisement
Advertisement

Η Centenario εκτός από την ιδιαίτερη όψη της, είναι καλή και στο θέμα των επιδόσεων. Διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα που παράγει 760 ίππους. Κάνει τα 0-100 km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα, 0,1 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από τη νέα Aventador S. Η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 350 km/h.

Matt Verde Bronte-Lamborghini Centenario-a640
Matt Verde Bronte-Lamborghini Centenario-c640
Matt Verde Bronte-Lamborghini Centenario-d640
Matt Verde Bronte-Lamborghini Centenario-b640