Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Video: Aston Martins, τροχόσπιτα και οδηγοί F1!

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Aston Martins, τροχόσπιτα και οδηγοί F1!

FORMULA 1

Video: Aston Martins, τροχόσπιτα και οδηγοί F1!

FORMULA 1

Κάπου στο οροπέδιο του Σπίλμπεργκ στην Αυστρία… πουλάκια τιτιβίζουν και η φύση ακολουθεί τη καθημερινή της μαγική μονοτονία. Έως ότου ξαφνικά, όλα αλλάζουν και όλα γίνονται ροκ!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Daniel Ricciardo και Max Verstappen πρωταγωνιστούν σε ένα αρκετά χιουμοριστικό video που δεν του λείπει η ταχύτητα και η αδρεναλίνη. Οι δύο οδηγοί της Red Bull Racing στον μαγικό κόσμο της Formula 1, κάνουν έναν αρκετά πρωτότυπο αγώνα, τρέχοντας στην πίστα του Red Bull Ring με δύο Aston Martin!

Κι όχι μόνο αυτό. Έχουν και κοτσαδόρους. Και κουβαλούν πίσω τους τροχόσπιτα. Τουλάχιστον στην εκκίνηση γιατί μόνο μέρος αυτών καταφέρνει αν φτάσει στη γραμμή του τερματισμού του αυστριακού σιρκουί. Βάρους 400 κιλών έκαστο, με σλικ ελαστικά της Pirelli για να βρίσκουν περισσότερη πρόσφυση. Όχι ότι τη βρήκαν αλλά κουβέντα να γίνεται…

Advertisement
Advertisement

Ο Αυστραλός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι μίας Aston Martin Vanquish Volante 576 ίππων, που επιταχύνει στα 100 km/h από στάση μέσα σε 3.8 δευτερόλεπτα. Ο Ολλανδός είχε τη λίγο ισχυρότερη Aston Martin Vanquish S Volante που χάρη στα 603 άλογα της, κάνει τα 0-100 σε 3.5 δευτερόλεπτα.

Στο Austrian Grand Prix που θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου στο Red Bull Ring, οι Ricciardo και Verstappen θα επιστρέψουν πίσω από το τιμόνι των RB13. Αν θες να τους δεις από κοντά, λάβε και εσύ μέρος στο F1 VLOG που θα στείλει έναν τυχερό στον αγώνα του Σπίλμπεργκ!

Περισσότερα στο συναρπαστικό video που ακολουθεί…

Advertisement