Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θολό τοπίο για Ricciardo

Ελλάδα 14:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θολό τοπίο για Ricciardo

FORMULA 1

Θολό τοπίο για Ricciardo

FORMULA 1

Μπορεί ανάμεσα στους δύο οδηγούς της Red Bull Racing αυτός που έλαμψε στο Grand Prix Βραζιλίας να ήταν ο Max Verstappen, ωστόσο υπήρχε ένας παράγοντας που… «πατούσε φρένο» στον Daniel Ricciardo.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

O Αυστραλός που εκκίνησε τέταρτος αλλά τελικά τερμάτισε όγδοος, εκτός από τα κακές επιλογές στρατηγικής από την ομάδα του, είχε να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα καθοριστικό. Η προσωπίδα του κράνους του θόλωνε συνεχώς, με αποτέλεσμα να έχει ακόμα πιο περιορισμένη ορατότητα σε έναν αγώνα που διεξήχθη υπό δύσκολες συνθήκες.

«Αναγκαζόμουν να ανοίγω την προσωπίδα και να προσπαθώ να τη σκουπίσω! Είναι κάτι που δεν μου έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και σίγουρα με καθυστερούσε. Είναι κρίμα γιατί το μονοθέσιό μας ήταν πολύ καλύτερο απ’ ότι δείχνει μία όγδοη θέση. Όταν είχαμε ανοιχτό δρόμο μπροστά μας, είχαμε πολλή ταχύτητα», είπε ο Ricciardo.

Advertisement
Advertisement

riccia-brazil16-c640

Ο οδηγός από το Περθ, είχε και ποινή 5 δευτερολέπτων γιατί όταν μπήκε στα pit αμέσως μετά το ατύχημα του Marcus Ericsson στον 13ο γύρο, με την υποψία κλαταρίσματος από τα θραύσματα της Sauber, είχε κλείσει το pit lane.

«Δεν ήμασταν τυχεροί. Όποτε κάναμε αλλαγή ελαστικών, υπήρχε αυτοκίνητο ασφαλείας ή κόκκινη σημαία», είπε ο οδηγός της Αυστριακής ομάδας.