Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Casillas και Kaka πρεσβευτές της Hyundai

Ελλάδα 16:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Casillas και Kaka πρεσβευτές της Hyundai

ΝΕΑ

Casillas και Kaka πρεσβευτές της Hyundai

ΝΕΑ

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου να πλησιάζει, η Hyundai που αποτελεί χορηγό του, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με δύο αστέρια του χώρου.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός Iker Casillas και ο Βραζιλιάνος Ricardo Kaka θα είναι πρεσβευτές της κορεάτικης μάρκας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτά τα θρυλικά αστέρια του ποδοσφαίρου ως πρεσβευτές μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μέσω των Casillas και Kaka, ελπίζουμε να μεταφέρουμε το πάθος και τον ενθουσιασμό του τουρνουά σε κάθε γωνιά του κόσμου, ενώ για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε τη δέσμευση της Hyundai Motor στο πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο“,  δήλωσε ο κ. Tak Uk Im, Executive Vice President & Chief Operating Officer ( COO ) της Hyundai Motor Company.

Ο Iker Casillas της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει συμμετάσχει τρεις φορές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της FIFA και θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Αντίστοιχα, ο Ricardo Kaka, αγωνίζεται ως μέσος στη Μίλαν, έχει παίξει επίσης στο σε τρία κορυφαία ραντεβού της στρογγυλής θεάς και τιμήθηκε με το “FIFA World Player of the Year” και το “ Ballon d’Or” το 2007.

Επιπλέον, στη Βραζιλία, η Hyundai Motor επέλεξε τον Emboaba Oscar ως τοπικό εκπρόσωπο της μάρκας για το τουρνουά. Ο ταλαντούχος μέσος, αγωνίζεται στη βρετανική Τσέλσι.

Advertisement
Advertisement

Οι προαναφερθέντες θα συμμετέχουν σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο έτος και θα συνδέουν την αυτοκίνηση με το ποδόσφαιρο. Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν τηλεοπτικές και έντυπες διαφημίσεις, ψηφιακά προγράμματα μάρκετινγκ και διάφορες εκδηλώσεις.

Η συνεργασία της Hyundai με τη FIFA ξεκίνησε το 1999 και έχει συμφωνηθεί να διαρκέσει μέχρι το 2022.