Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση για το Chevrolet MyLink

Ελλάδα 8:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση για το Chevrolet MyLink

ΝΕΑ

Διάκριση για το Chevrolet MyLink

ΝΕΑ

Ένα ξεχωριστό βραβείο πρόσθεσε στο ενεργητικό του το διαδραστικό σύστημα MyLink της Chevrolet. Ο λόγος για το Smart Best 2013, που έλαβε για την πρωτοποριακή του σχεδίαση και την ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα με το smartphone σας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Τα παραπάνω αποτελούν μέρος των βραβεύσεων της διεθνούς ανεξάρτητης ειδικής επιτροπής Autobest, που αποτελείται από δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου σε 15 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Αυτοί λοιπόν χαρακτήρισαν το εν λόγω σύστημα ως μία «καινοτόμο, απλή και προσιτή τεχνολογία».

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι κάνει το MyLink. Συγκεντρώνει το περιεχόμενο ενός smartphone σε μια υψηλής ανάλυσης, έγχρωμη οθόνη αφής και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταλόγους επαφών, λίστες αναπαραγωγής μουσικής, φωτογραφίες ή/και βίντεο, καθώς και άλλα αποθηκευμένα μέσα και δεδομένα.

Advertisement
Advertisement

Με το ραδιόφωνο MyLink συνδέεστε σε εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως την εφαρμογή πλοήγησης BringGo, σε ένα ραδιοφωνικό δίκτυο συνεχούς ροής, ενώ επίσης διαθέτει τεχνολογία φωνητικής αναγνώρισης.

Οι συμβατές συσκευές μπορούν να συνδεθούν μέσω USB ή Bluetooth. Υπάρχει επίσης μια ειδικά διαμορφωμένη θύρα για ορισμένες συσκευές μουσικής που δεν χρησιμοποιούν USB ή Bluetooth.
Το Chevrolet MyLink είναι διαθέσιμο σε πολλά αυτοκίνητα της γκάμας Chevrolet, συμπεριλαμβανομένου του νέου Traxx το οποίο οδηγούμε αυτές τις ημέρες (τις εντυπώσεις μας θα τις διαβάσετε προσεχώς) και που αποτελεί έναν εκ των φιναλίστ για τα βραβεία Autobest 2014.