Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η χρονιά του δράκου

Ελλάδα 7:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η χρονιά του δράκου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η χρονιά του δράκου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με αφορμή την Έκθεση Αυτοκινήτου που έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των φίλων της Αυτοκίνησης στο Πεκίνο, η Aston Martin αποφάσισε να κάνει μερικά «δωράκια» στους Κινέζους. Κανονικά δεν κάνουμε αναφορές σε ειδικές εκδόσεις για την ασιατική αγορά αλλά εδώ θεωρούμε πως πρέπει να κάνουμε μία εξαίρεση. Η Aston Martin λοιπόν ανακοίνωσε τις ειδικές εκδόσεις Dragon 88 και αφορούν… 88 κομμάτια που θα αποτελούν φόρο τιμής στη «χρονιά του δράκου» και θα αφορούν τη DBS Volante, τη V8 Vantage S Coupe και τη Virage Coupe.

Advertisement
Advertisement

Τι διαφορετικό θα έχουν; Το σήμα της μάρκας στο καπό και το πορτ παγκάζ θα είναι από χρυσό 24 καρατίων, κεντημένους δράκους στα προσκέφαλα των καθισμάτων, χρυσές πινελιές και στο εσωτερικό ενώ διαθέσιμα θα είναι μόνο τρία κι όχι τυχαία χρώματα.

Το «Κόκκινο Ηφαιστείου» που αντιπροσωπεύει τη φωτιά του δράκου, το «Αμέθυστο κόκκινο» που αντιπροσωπεύει την ειρήνη, την ευημερία και την προστασία αλλά και το «Χρυσό της σαμπάνιας» που αντιπροσωπεύει την τύχη και αντικατοπτρίζει το πρεστίζ του δράκου.

Έως τώρα, η Aston Martin δεν έχει ανακοινώσει τιμές για αυτά τα ξεχωριστά 88 δημιουργήματά της.
[nggallery id=50]

Advertisement
Advertisement