Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru WRX Raiu Edition για λίγους

Ελλάδα 7:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subaru WRX Raiu Edition για λίγους

ΝΕΑ

Subaru WRX Raiu Edition για λίγους

ΝΕΑ

Η Subaru παρουσιάζει την ειδική έκδοση Raiu Edition του WRX που θα κάνει ντεμπούτο το 2019 με αισθητικές επεμβάσεις και θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό στην αγορά του Καναδά.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Κατά καιρούς η Subaru παρουσίαζε ειδικές εκδόσεις των δυναμικότερων εκδόσεων των μοντέλων της. Μια τέτοια, είναι και η Raiu Edition (Raiu είναι η καταιγίδα στα Ιαπωνικά) που έχει μόνο αισθητικές αλλαγές, είναι για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και αφορά την αγορά του Καναδά.

Advertisement
Advertisement

Suba Raiu boi 530

Θα διατεθεί αποκλειστικά με το συγκεκριμένο χρώμα (Grey Khaki) και μαύρα μέρη –όπως είναι οι καθρέπτες, η κεραία και τα αυτοκόλλητα. Στο ίδιο χρώμα είναι και τα αεροδυναμικά βοηθήματα του αμαξώματος που εντοπίζονται περιμετρικά, ενώ ο οδηγός μπορεί να καταλάβει τη διαφορά στον επιλογέα των ταχυτήτων με τις ακόμα πιο κοντές διαδρομές. Για τους υπόλοιπους επιβάτες, οι επενδύσεις από αλκαντάρα κάνουν μεγάλη διαφορά, όπως και η ηχητική εμπειρία από το σύστημα της Harman Kardon  που περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό της έκδοσης. Μόνο 100 κομμάτια θα διατεθούν στην αγορά του Καναδά (όπου υπάρχουν 93 καταστήματα Subaru) με διαφορά στην τιμή κοντά στα 2 χιλιάδες δολάρια πιο πάνω από την «απλή» WRX έκδοση του μοντέλου.

Suba Raiu boi 640