Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Φρανκφούρτη το Ford EcoSport ST-Line

Ελλάδα 20:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Φρανκφούρτη το Ford EcoSport ST-Line

ΝΕΑ

Στη Φρανκφούρτη το Ford EcoSport ST-Line

ΝΕΑ

Ντύνοντας τα καθημερινά αυτοκίνητα με αθλητική ενδυμασία, προκειμένου αυτά να μοιάζουν με τους ξαδέλφους τους των επιδόσεων, είναι όντως μεγάλη δουλειά. Και για τη Ford, η επιχείρηση αυτή ονομάζεται ST-Line, όχι μόνο πλέον για τα Fiesta και Focus ST, αλλά και για το νέο EcoSport.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Υπάρχουν αλήθεια ένα σωρό μοντέλα ST-Line που τροφοδοτούνται συνήθως από μικρούς κινητήρες ντίζελ στη γκάμα της Ford. Σύντομα, ο κατάλογος ST-Line θα συμπεριλάβει και το EcoSport, καθώς το πρωτότυπο που φέρει το ανάλογο κιτ αμαξώματος αλλά και τις επιγραφές, φωτογραφήθηκε εντελώς τυχαία στην Ισπανία.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε. Μια πλήρης σειρά από πλευρικές ποδιές και spoiler, νέοι προφυλακτήρες και στις δυο άκρες του αμαξώματος και το μικροσκοπικό crossover είναι έτοιμο, αφήνοντας πολλές οπτικές υποσχέσεις…

Advertisement
Advertisement

Ford-ecosport-st-line-tsiro-640Ford-ecosport-st-line-logo-tsiro-640

Όπως και ο μεγαλύτερος αδερφός του, το Kuga, το μπροστινό άκρο του EcoSport μοιάζει με κάποιον που καταπίνει ένα πικρό λεμόνι. Εκτός κι αν είμαστε λάθος, πάντως το σύστημα AWD είναι επίσης νέο για την Ευρώπη. Ενώ στην Αμερική υποτίθεται ότι θα έρθει με ατμοσφαιρικό 2λιτρο μοτέρ, οι Ευρωπαίοι είναι πιθανό να συνδυάσουν την τετρακίνητη έκδοση με έναν 1.0 EcoBoost βενζίνης ή τον γνωστό diesel 1,5 λίτρων.

Τα κομμάτια που μας αρέσουν σχετικά με το ST-Line περιλαμβάνουν τους τροχούς και το γεγονός ότι έχει μια αντίθεση στη βαφή (οροφή και κολόνες είναι βαμμένα σε μαύρη απόχρωση). Το εσωτερικό θα λάβει μόνο ελάχιστες αλλαγές, όπως κόκκινη ραφή για το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το EcoSport ST-Line θα αποκαλυφθεί και επίσημα, υπομονή…