Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το μουσείο του James Bond με τις Jaguar Land Rover

Ελλάδα 20:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μουσείο του James Bond με τις Jaguar Land Rover

ΝΕΑ

Το μουσείο του James Bond με τις Jaguar Land Rover

ΝΕΑ

Τον Ιούλιο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο Solden της Αυστρίας, το μουσείο που είναι αφιερωμένο στον διάσημο 007, και στο οποίο θα φιλοξενούνται και όλα τα αυτοκίνητα της JLR που έχει χρησιμοποιήσει ο θρυλικός κατάσκοπος.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το μουσείο θα βρίσκεται πολύ κοντά στο θέρετρο-κλινική Hoffler που επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες του James Bond. To 007 Elements, όπως ονομάζεται το μουσείο, θα προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις συλλογές που είναι αφιερωμένες στις ταινίες του θρυλικού ήρωα.

bond-museum-on-top-of-a-mountain-now-complete-with-jaguar-cars_2345654harpi530

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του μουσείου η εμπειρία θα είναι μοναδική καθώς όλοι οι χώροι έχουν σχεδιαστεί από τον Neal Callow που ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής στις πιο πρόσφατες ταινίες του James Bond. Αν και ο χαρακτήρας του 007 έχει συνδεθεί στενά με τις Aston Martin, το μουσείο θα φιλοξενεί όλα τα μοντέλα από την Jaguar Land Rover που έχουν περάσει από τα πλατό 9 ταινιών του James Bond και συνήθως οδηγούνταν από τους αντιπάλους του ήρωα.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ άλλων θα υπάρχει το πρωτότυπο C-X75 που είχε εμφανιστεί στην ταινία Spectre, καθώς και πολλά από τα Defender που έχουν πάρει μέρος στη δράση. Μαζί βέβαια με αυτά θα υπάρχουν και όλα τα μοντέλα της σύγχρονης γκάμας της JLR μεταξύ των οποίων η I-Pace, το Range Rover Sport και πολλά άλλα.

bond-museum-on-top-of-a-mountain-now-complete-with-jaguar-cars_2345654harpi640