Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η.Π.Α.: Οι καθρέπτες στο στόχαστρο των μακρυχέρηδων!

Ελλάδα 10:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η.Π.Α.: Οι καθρέπτες στο στόχαστρο των μακρυχέρηδων!

ΝΕΑ

Η.Π.Α.: Οι καθρέπτες στο στόχαστρο των μακρυχέρηδων!

ΝΕΑ

Η νέα μόδα για τους μακρυχέρηδες στις Η.Π.Α. τους θέλει να στοχεύουν αποκλειστικά στην κλοπή των καθρεπτών των αυτοκινήτων με τα κρούσματα να αυξάνονται τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με αναφορές που γίνονται στα εγχώρια Μέσα.

Advertisement
Advertisement

 

Οι καθρέπτες των πολυτελών αυτοκινήτων κοστίζουν αρκετά χρήματα, τόσα ώστε να αποτελούν από μόνοι τους αιτία για να βάλουν τον ιδιοκτήτη του εν λόγω αυτοκινήτου σε μπελάδες. Πόσο μάλλον τώρα που οι κατασκευαστές έχουν ξεκινήσει να τοποθετούν και κάμερες αντί του κλασικού κατόπτρου.

Advertisement
Advertisement

Άρθρο στην ιστοσελίδα της New York Post αναφέρει πως η τιμή αγοράς των εν λόγω καθρεπτών κυμαίνεται μεταξύ 1.500 και 2.000 δολαρίων και αυτό τους κάνει ιδιαίτερα πολύτιμους στην μαύρη αγορά ως μεταχειρισμένους. Αυτό φαίνεται και από τις κλοπές καθρεπτών που έχουν αυξηθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό στη Νέα Υόρκη με την Αστυνομία να αναφέρει 19 περιστατικά σε διάστημα περίπου δύο μηνών όπου και οι δύο καθρέπτες αφαιρέθηκαν από το πολυτελές αυτοκίνητο.

Οι κλέφτες στοχεύουν συνήθως ακριβά μοντέλα κατασκευαστών όπως είναι οι Audi, Porsche, Mercedes Benz, Lexus και BMW αν και σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης μάλλον πρόκειται για μεμονωμένο μοτίβο συμπεριφοράς αφού η συγκεκριμένη ενέργεια δεν παρατηρείται σε κάποια άλλη περιοχή της πολιτείας, τουλάχιστον μέχρι τώρα.