Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Finetza: Υπέρ-χλιδάτο τροχόσπιτο από την Ινδία!

Ελλάδα 4:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Finetza: Υπέρ-χλιδάτο τροχόσπιτο από την Ινδία!

ΝΕΑ

Finetza: Υπέρ-χλιδάτο τροχόσπιτο από την Ινδία!

ΝΕΑ

Σίγουρα η Ινδία δεν είναι η πρώτη χώρα που έρχεται στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα που απευθύνονται σε κάτι παραπάνω από ευκατάστατους ενδιαφερόμενους. Το νέο Finetza της Pinnacle Specialty Vehicles, έρχεται για να αλλάξει ακριβώς αυτό. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μπορεί το όνομα της Pinnacle Specialty Vehicles (PSV για συντομία) να μην σας λέει τίποτα και με το δίκιο σας, αλλά πρόκειται για την μεγαλύτερη εταιρία στην Ινδία σχεδίασης και κατασκευής καθισμάτων και γενικότερα εσωτερικών για λεωφορεία, τροχόσπιτα και πολλά ακόμη επαγγελματικά και μη οχήματα.

Δημιουργίες όπως το Finetza που δεν απευθύνεται στον μέσο Ινδό ούτε όμως και Ευρωπαίο, αποτελούν για αυτές τις εταιρίες ένα είδος “κράχτη” όπου μπορούν να παρουσιάσουν την δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο.

pinnacle-specialty-finetza-camper-van-640

Advertisement
Advertisement

Το Finetza είναι το πρώτο επεκτεινόμενο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο από την Ινδία, μια διαδικασία που γίνεται φυσικά ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Το έξτρα “δωμάτιο” μπορεί να διαρυθμιστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη φυσικά και να μετατραπεί σε κουζίνα, κρεβατοκάμαρα ή σαλόνι.

pinnacle-specialty-finetza-camper-640-3

Η ινδική δημιουργία φέρει πλήρες σύστημα ψυχαγωγίας, WC με μπάνιο και για την “καμπίνα” του έχει γίνει ειδική μελέτη στην ηχομόνωση ώστε τα επίπεδα ησυχίας εσωτερικά να είναι ανάλογα της τιμής του. Ποια είναι αυτή; Περί τα 60.000 ευρώ για την βασική έκδοση, τα οποία μπορούν άνετα να διπλασιαστούν αφού το Finetza είναι ένα τροχόσπιτο που χτίζεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου.

Advertisement

pinnacle-specialty-finetza-camper-640-2