Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin DB11 S με 660 ίππους!

Ελλάδα 1:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin DB11 S με 660 ίππους!

ΝΕΑ

Aston Martin DB11 S με 660 ίππους!

ΝΕΑ

Οι φωτογράφοι κατάσκοποι συνέλαβαν πρόσφατα μια υψηλής απόδοσης Aston Martin DB11 κοντά στο Νίρμπουργκρινγκ, με αφορμή το παραπάνω γεγονός άρχισαν να αναδύονται νέες λεπτομέρειες σχετικά με μια ισχυρότερη έκδοση με το λατινικό “S” στην ούγια. Για πάμε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το μοντέλο θα ονομάζεται DB11 S και θα τοποθετηθεί ως ανταγωνιστής απέναντι στη Bentley Continental GT Supersports. Για να αντιμετωπίσει το πολυτελές κουπέ των 700 ίππων, η Aston Martin θα εξοπλίσει την DB11 S με ένα αναβαθμισμένο κινητήρα V12 twin-turbo 5,2 λίτρων.

Το υπάρχον «βασικό» μοντέλο παράγει 608 ίππους και οι εικασίες αναφέρουν πως η DB11 S θα έχει επιπλέον 30-50ίππους περισσότερους στη φαρέτρα της. Αν αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιωθούν, το αυτοκίνητο μπορεί να επιταχύνει από 0-100 km/h σε περίπου 3,8 sec πριν πετύχει μια μέγιστη ταχύτητα πάνω από 321 km/h.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τον αναβαθμισμένο κινητήρα, η DB11 S θα διαθέτει μια πιο επιθετική πρόσθια όψη με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Το μοντέλο διαθέτει επίσης έναν νέο splitter εμπρός καθώς και ελαφρύτερες από πριν ζάντες αλουμινίου που υποστηρίζονται από ένα σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης. Το αυτοκίνητο θα είναι εφοδιασμένο με πιο σπορ ανάρτηση και μειωμένο ύψος.

Εάν οι φήμες συμπίπτουν με την πραγματικότητα, η DB11 S θα λανσαριστεί στα τέλη του επόμενου χρόνου και θα κοστίζει αρκετά περισσότερα χρήματα συγκριτικά με τη σημερινή V12.

Aston-Martin-DB11-S-tsiro-640