Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση και για την Skoda Octavia Scout

Ελλάδα 23:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση και για την Skoda Octavia Scout

ΝΕΑ

Ανανέωση και για την Skoda Octavia Scout

ΝΕΑ

Eλάχιστες ώρες μετά την αποκάλυψη της ανανεωμένης Octavia RS, η Skoda δίνει στη δημοσιότητα και τις φωτογραφίες της «φρεσκαρισμένης» Scout έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Η περιπετειώδης έκδοση της Octavia, η Scout, ανανεώνεται και αυτή με τη σειρά της, στο πλαίσιο του φρεσκαρίσματος που προχώρησε η Skoda στο μεσαίο της μοντέλο. Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις, έτσι και εδώ, παρατηρούμε τα νέα διπλά εμπρόσθια φωτιστικά σώματα και τον ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Παράλληλα έχουν χρησιμοποιηθεί και διάφορα άλλα διακοσμητικά στοιχεία κατά μήκος του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Σε τεχνικό επίπεδο δεν έχουμε αλλαγές, παρά μόνο την προσθήκη του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις, στην έκδοση με τον ντίζελ κινητήρα των 150 ίππων. Επίσης, παραμένουν στην γκάμα ο 1,8 TSI βενζινοκινητήρας με τους 180 ίππους, αλλά και η ισχυρότερη version του 2λιτρο ντίζελ με τα 184 άλογα. Θυμίζουμε ότι η έκδοση Scout εξοπλίζεται με σύστημα αυτόματης τετρακίνησης, διαθέτει προστατευτικά μαρσπιέ και είναι 30 mm ψηλότερη, σε σύγκριση με την Combi, ώστε να μπορεί να κινείται ελεύθερα σε κάθε τερέν. Και στην περίπτωση της Scout, η Skoda δεν δημοσιοποίησε κάποια φωτογραφία από το εσωτερικό του μοντέλου. Ωστόσο περιμένουμε ένα νέο σύστημα πολυμέσων, νέες επενδύσεις στις πόρτες και στα καθίσματα, όπως επίσης και αναβαθμισμένο εξοπλισμό άνεσης. Το λανσάρισμα του μοντέλου αναμένεται στις αρχές του 2017.