Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η ώρα της BMW 6 Series Gran Coupe

Ελλάδα 11:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η ώρα της BMW 6 Series Gran Coupe

ΝΕΑ

Έρχεται η ώρα της BMW 6 Series Gran Coupe

ΝΕΑ

Πλησιάζει η ώρα που θα δούμε τη νέα BMW 6 Series Gran Coupe στις εκθέσεις. Το εκλεπτυσμένο, δυναμικό τετράθυρο κουπέ της γερμανικής μάρκας που θα κοντράρει τη Mercedes CLS και το Audi A7! Οι Βαυαροί έχουν δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο 4+1 επιβατών, με διαστάσεις αντίστοιχες της σειράς 5 (Μ 5007 x Π 1894) αλλά μεγαλύτερο κατά 11.3 εκατοστά εσωτερικό. Με όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες της μάρκας, τη φιλοσοφία EfficientDynamics με στόχο τη μειωμένη κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Advertisement
Advertisement

Με twin power turbo βενζινοκινητήρες και ειδικά τον νέο και πιο αποδοτικό V8 που θα εφοδιάζει την 650i και θα αποδίδει 450 άλογα! Τόσο αυτός, όσο οι 6κλύλινδοι βενζίνης και πετρελαίου, θα συνοδεύονται από με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων ενώ στην κατηγορία «πολυτέλεια», συμπεριλαμβάνονται λύσεις όπως: Adaptive LED προβολείς, ηχοσύστημα Bang & Olufsen, δύο ζώνες κλιματισμού, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με λειτουργία μνήμης κ.α.

«Όσο καμία άλλη BMW στο παρελθόν, η Σειρά 6 Gran Coupe συνδυάζει τη δυναμική και την αισθητική μίας κλασικής BMW Coupe, με την πολυτέλεια», λέει χαρακτηριστικά ο Άντριαν Φαν Χόιντονκ, αντιπρόεδρος του BMW Group Design.

Αν τα παραπάνω σαν άνοιξαν την όρεξη, η γερμανική αυτή καλλονή θα διατίθεται και στη χώρα μας από το καλοκαίρι.
[nggallery id=78]

Advertisement
Advertisement