Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε παρουσιάζεται η νέα «καυτή» BMW M4 CS;

Ελλάδα 21:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πότε παρουσιάζεται η νέα «καυτή» BMW M4 CS;

ΝΕΑ

Πότε παρουσιάζεται η νέα «καυτή» BMW M4 CS;

ΝΕΑ

Ενώ όλοι συζητούν για το τέλος της Σειράς 4, οι κορυφαίες εκδόσεις δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Advertisement
Advertisement

Η BMW έχει ανακοινώσει ότι πρόθεσή της, όπως ισχύει και τις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, είναι ο σταδιακός εξηλεκτρισμός, αλλά και ο επιλεκτικός περιορισμός στη γκάμα των μοντέλων της.

Στο πλαίσιο αυτό, τις προηγούμενες ημέρες, είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι η Σειρά 4 οδεύει προς το τέλος παραγωγής, αλλά κάτι τέτοιο σίγουρα δεν θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.  Το αντίθετο! Οι παραδοσιακοί λάτρεις της βαυαρικής εταιρείας, θα υποδεχθούν με ιδιαίτερη ζέση, τα νέα μαντάτα που αφορούν στο επικείμενο λανσάρισμα της M4 CS.

Πότε θα συμβεί αυτό; Όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα, μέσα στον Μάιο! Η M4 CS θα βασίζεται στην πρόσφατα ανανεωμένη M4, αλλά με δεδομένο ότι ότι η έκδοση δεν έχει ακόμα εντοπιστεί χωρίς καμουφλάζ, θα ήταν παρακινδυνευμένο να γραφτεί το οτιδήποτε για επιμέρους σχεδιαστικές διαφορές.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η BMW χρησιμοποιεί τον διπλά υπερτροδοτούμενο εξακύλινδρο κινητήρα των 3,0 λίτρων στην έκδοση κουπέ. Με αποόδοση 543 ίππων, θα συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της μάρκας. Σε αντίθεση με την προκάτοχό της, η νέα CS θα είναι τετρακίνητη (xDrive) και όχι πισωκίνητη.

To μεγάλο στοίχημα για τους μηχανικούς της BMW φαίνεται να είναι η μείωση του βάρους και γι’ αυτό προσανατολίζονται στην αύξηση της χρήσης ανθρακονημάτιων υλικών.