Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Μεταφορικό μέσο από την Land Rover για τα μωρά

Ελλάδα 10:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μεταφορικό μέσο από την Land Rover για τα μωρά

Men + Speed

Μεταφορικό μέσο από την Land Rover για τα μωρά

Men + Speed

Νέα εμπειρία για τους γονείς προσφέρει η Land Rover, η οποία δημιούργησε ένα ολοκαίνουριο καρότσι για μωρά. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το νέο καροτσάκι All-Terrain της Land Rover Peach είναι εμπνευσμένο από το τελευταίο Land Rover Discovery και ενσωματώνει μερικά από τα σχεδιαστικά του στοιχεία, όπως το μοτίβο στο ύφασμα της κουκούλας και τις ραφές στα καθίσματα. Ένα 4X4 καρότσι για να απομακρύνει τη λάσπη από τους τροχούς του καροτσιού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μια τόσο μεγάλη βρετανική μάρκα. Ένας τέλειος συνδυασμός σχεδιασμού και λειτουργικότητας, με αποτέλεσμα το εντυπωσιακό καροτσάκι iCandy Land Rover Special Edition που πρόκειται να προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία στους γονείς. Έτσι, μπορείτε να γνωρίσετε την ουσία της μάρκας Land Rover από πρώτο χέρι, από άποψη λειτουργικότητας και στυλ», σχολίασε ο διευθυντής της JLR Merchandising and Licensing, Lindsey Weaver.

Η iCandy Peach All-Terrain σηματοδοτεί την πρώτη στον κλάδο, καθώς αποτελεί το πρώτο καροτσάκι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2017. Εκεί, όπου η βρετανική μάρκα παρουσιάζει και το Discovery SVX μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, με 518 ίππους και να διαθέτει ένα 5 lt υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Μετά την δημόσια πρεμιέρα του, το καροτσάκι θα λάβει την κεντρική θέση στην εμπορική έκθεση Kind Und Jugend, στην Κολωνία, προτού τεθεί σε πώληση. H τιμή του αναμένεται να είναι περίπου 1.990 δολάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

www.dj-photo.com
land-rover-discovery-icandy-peach-pushchair-b640