Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επίσημη πρεμιέρα με ειδική έκδοση για τη McLaren Senna

Ελλάδα 20:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημη πρεμιέρα με ειδική έκδοση για τη McLaren Senna

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επίσημη πρεμιέρα με ειδική έκδοση για τη McLaren Senna

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην επικείμενη 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα δούμε για πρώτη φορά με… «σάρκα και οστά», στην προκειμένη περίπτωση με ανθρακόνημα, τη θηριώδη McLaren Senna! Και θα τη δούμε σε σπέσιαλ έκδοση!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μέχρι τώρα έχουμε δει το νέο τέκνο της McLaren Automotive μόνο on line και για την επίσημη πρώτη μπροστά σε κοινό, επιστρατεύτηκε το τμήμα ειδικών αποστολών της εταιρείας, MSO (McLaren Special Operations), για να κάνει κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό.

Λες και η θηριώδης όψη με τους μεγάλους αεραγωγούς και την σχεδόν τρομακτική αεροτομή, καθώς και τα 800 PS με τα 800 Nm ροπής από τον 4λιτρο V8 Twin Turbo της «απλής» έκδοσης, δεν ήταν αρκετά.

Advertisement
Advertisement

Η McLaren Senna “Carbon Theme” λοιπόν, είναι όπως μαρτυρά και το όνομά της «ντυμένη» και εξωτερικά με ανθρακόνημα. Όχι σε νευραλγικά σημεία του περιβλήματος αλλά σε όλες του τις επιφάνειες. Χρειάστηκαν 67 διαφορετικά κομμάτια ανθρακονήματος και 1000 εργατοώρες για να παραχθούν.

Αυτά έρχονται σε αντίθεση με λεπτομέρειες σε χρώμα Solar Yellow το οποίο εντοπίζεται μεταξύ άλλων στην πίσω αεροτομή και στους αεραγωγούς. Και υπάρχει και τρίτη διαφορετική πινελιά, με τις δαγκάνες φρένων σε χρώμα Laurel Green, το οποίο είναι προς τιμήν του θρύλου της Formula 1 και αντιπροσωπεύει το πράσινο που είχε στο κράνος του και με τη σειρά του μαρτυρούσε την καταγωγή του.

McLaren-Senna-Carbon-Theme-byMSO-c640

Advertisement

Ο ίδιος συνδυασμός χρωμάτων αφορά και στο εσωτερικό της McLaren Senna, τα καθίσματα, το τιμόνι, τις πόρτες. Και οι δύο θέσεις έχουν το λογότυπο “S”, που σε συνδυασμό με ολόκληρο το όνομα συναντάται και στο εξωτερικό.

Advertisement

McLaren-Senna-Carbon-Theme-byMSO-b640 McLaren-Senna-Carbon-Theme-byMSO-f640tall

Αυτή η ειδική έκδοση έρχεται και με νέα, αποκλειστική επιλογή σε ζάντα, την 7 ακτινών hybrid carbon fibre ζάντα που συνδυάζει αλουμίνιο και ανθρακόνημα και είναι 10% πιο ελαφριά από τη ζάντα στην «απλή» (την επαναλαμβάνουμε αλλά πόσο αταίριαστη λέξη για τη Senna!) έκδοση του μοντέλου.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο εντυπωσιακό δημιούργημα της McLaren Automotive πατώντας εδώ!

Advertisement

McLaren-Senna-Carbon-Theme-byMSO-e640tall McLaren-Senna-Carbon-Theme-byMSO-g640tall