Πόσο κοστίζουν τα ανανεωμένα Dacia Duster & Sandero; | NewsAuto.gr
ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζουν τα ανανεωμένα Dacia Duster & Sandero;

H ελληνική αντιπροσωπεία της Dacia λανσάρει στην αγορά τις ανανεωμένες εκδόσεις των Sandero, Sandero STEPWAY & Duster. Δείτε πόσο κοστίζουν.

Τα μοντέλα της εταιρείας φέρουν αισθητικές αναβαθμίσεις εξωτερικά και εσωτερικά με την κυριότερη διαφορά να εντοπίζεται στα LED εμπρόσθια φωτιστικά σώματα.
Παράλληλα, τα ανανεωμένα Dacia Sandero και Sandero STEPWAY είναι διαθέσιμα με ακόμα πληρέστερο προαιρετικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει εκτός των άλλων σύστημα πολυμέσων Media Nav Evo με οθόνη αφής 7΄΄, Hill Start Assist, Cruise Control με speed limiter, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω κ.α.

Σε επίπεδο κινητήρων το ανανεωμένο Sandero εφοδιάζεται με έναν νέο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα της Renault ο οποίος, με χωρητικότητα 1.000κ.εκ. αποδίδει, 75 ίππους.
Το νέο Sandero STEPWAY εφοδιάζεται και με τον 0.9 TCe τωβ 90 ίππων.

Στην περίπτωση του Duster τώρα, εκτός του 1,2 TCe με τους 125 ίππους που υπάρχει στην γκάμα, ο 1,5 diesel μπορεί να συνδυαστεί και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC (στην 2κίνητη έκδοση).

Το νέο Dacia Sandero ξεκινά από τις 9.490 ευρώ, το Sandero STEPWAY από τις 11.190 ευρώ, ενώ το κόστος για το Duster ξεκινά από τις 13.670 ευρώ. Όπως πάντα όλα τα μοντέλα της Dacia είναι διαθέσιμα με 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση.

Log In or Create an account