Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Teaser του ηλεκτρικού Hyundai Kona

Ελλάδα 1:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Teaser του ηλεκτρικού Hyundai Kona

ΝΕΑ

Video: Teaser του ηλεκτρικού Hyundai Kona

ΝΕΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του ηλεκτρικού Kona, πρώτου B-SUV της συγκεκριμένης τεχνολογίας στην Ευρώπη, έχει πλέον ξεκινήσει. Και η Hyundai, κάνει ότι μπορεί για να μας ανοίξει την όρεξη!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σας έχουμε ενημερώσει από τον περασμένο Οκτώβριο για την επίσημη πρώτη εμφάνισή του μπροστά σε… κοινό, που θα πραγματοποιηθεί στην επικείμενη 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (8-18 Μαρτίου). Ωστόσο, οι Κορεάτες αποφάσισαν να μας το δείξουν online μερικές ημέρες νωρίτερα!

Η αποκάλυψή του Kona EV θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου και ήδη έχουμε το πρώτο video teaser! Σε αυτό δεν βλέπουμε περισσότερα από τη σιλουέτα του οχήματος και επίσημα δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Υπάρχουν όμως «διαρροές».

Advertisement
Advertisement

Αναμένεται λοιπόν να έχει εντυπωσιακή αυτονομία, η οποία θα αγγίζει τα 470 χιλιόμετρα στη μία από τις δύο (!) επιλογές ισχύος. Θα πατήσει σε ευρωπαϊκούς δρόμους το προσεχές καλοκαίρι και θα είναι φορτωμένο με ηλεκτρονικές λύσεις που θα συνεισφέρουν σημαντικά στον τομέα της ασφάλειας.

Αναμένοντας περισσότερα, δείτε το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Hyundai στο video teaser που ακολουθεί…