Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Γενεύη το ηλεκτρικό Kona

Ελλάδα 0:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Γενεύη το ηλεκτρικό Kona

ΝΕΑ

Στη Γενεύη το ηλεκτρικό Kona

ΝΕΑ

Πριν βγει το καλοκαίρι είχαμε εντοπίσει την ηλεκτρική έκδοση του Kona, του νέου SUV της Hyundai, να πραγματοποιεί δοκιμές (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ). Τώρα ξέρουμε και πότε θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα αποκαλυπτήριά της!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η παγκόσμια παρουσίαση του Kona EV θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Άνοιξη, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η 88η εκδοχή της οποία θα λάβει χώρα από τις 8 έως τις 18 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο Palexpo.

Δεν έχουν διαρρεύσει πολλά σχετικά με τον εν λόγω μοντέλο, όμως στόχος των Κορεατών είναι να πετύχουν αυτονομία που να φτάνει τα 390 χιλιόμετρα. Στόχος όχι εύκολος αν υπολογίσει κανείς πως το Ioniq EV, το ηλεκτρικό μοντέλο που ήδη υπάρχει στη γκάμα της Hyundai, δεν ξεπερνάει τα 280 με μία φόρτιση. Γι’ αυτό θα εφοδιαστεί με εντελώς νέο powertrain αλλά και νέες, μεγαλύτερες μπαταρίες.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενώ η Hyundai έχει μεγαλεπήβολα «πράσινα» πλάνα καθώς έως το 2020 στόχος της είναι το λανσάρισμα 15 μοντέλων με πράσινες τεχνολογίες (EV, PHEV και υβριδικά), τα 10 εκ των οποίων για τις αγορές της Ευρώπης.