Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα special BMW X2 με… τατουάζ! (+video)

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα special BMW X2 με… τατουάζ! (+video)

ΝΕΑ

Νέα special BMW X2 με… τατουάζ! (+video)

ΝΕΑ

Θέλοντας να γιορτάσει την άφιξη της νέας X2, η BMW στην Ιταλία δημιούργησε την ειδική έκδοση Rebel, η οποία ξεχωρίζει με τα τατουάζ στο αμάξωμά της, αλλά και το χρυσό εξωτερικό της χρώμα. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW X2 Rebel Edition βασίζεται στην έκδοση xDrive25d (2λιτρος TwinPower Turbo diesel 231 ίππων) με το M Sport X πακέτο και θα κατασκευαστεί αποκλειστικά και μόνο σε 5 μονάδες. Τα ειδικά τατουάζ που φέρει στο αμάξωμα και το εσωτερικό αποτελούν δημιουργία του διεθνώς αναγνωρισμένου tattoo artist, Pietro Seddon.

Πολύ εντυπωσιακό είναι το εξωτερικό τατουάζ που βρίσκεται στην πίσω κολώνα της οροφής, το οποίο έχει εφαρμοστεί μέσω ειδικής θερμοχρωματικής βαφής που του επιτρέπει όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους 15 βαθμούς κελσίου, να εμφανίζεται σταδιακά στο αμάξωμα.

X2 Rebel 640 (2)

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο τατουάζ βρίσκεται στο εσωτερικό της μοναδικής αυτής έκδοσης της X2 και πιο συγκεκριμένα πάνω στο εμπρόσθιο υποβραχιόνιο, έχοντας «κεντηθεί» σε κίτρινο δέρμα.

Εκτός από τα τατουάζ, η νέα BMW X2 Rebel Edition διαθέτει ειδικές επενδύσεις στα καθίσματα με ύφασμα και αλκαντάρα, αλλά και κίτρινες ραφές. Ο εξοπλισμός της είναι επιπλέον υπέρ-πλήρης. Τιμολογιακά, το κόστος κάθε μιας εκ των 5 X2 Rebel έχει οριστεί στην Ιταλία στα 60.000 ευρώ. Οι αγοραστές μπορούν να τις αποκτήσουν online από τις 12 Φεβρουαρίου.

X2 Rebel 640 (3)

Advertisement