Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

McLaren Ultimate Vision Gran Turismo: Τρώγοντας έρχεται η όρεξη

Ελλάδα 19:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren Ultimate Vision Gran Turismo: Τρώγοντας έρχεται η όρεξη

ΝΕΑ

McLaren Ultimate Vision Gran Turismo: Τρώγοντας έρχεται η όρεξη

ΝΕΑ

Κυριολεκτικά ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, καθώς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μοιάζει με P1 GTR σε μια μεγάλη δόση στεροειδών που δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη. Η McLaren στα καλύτερά της. Όλα ξεκινούν από ένα συναρπαστικό παιχνίδι…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ναι, 1.150. Αυτή είναι η εντυπωσιακή ποσότητα ιπποδύναμης που προσφέρει η υβριδική εγκατάσταση στη νέα McLaren Ultimate Vision Gran Turismo. Στην καρδιά του νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου που δημιουργήθηκε ειδικά για το επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo Sport, βρίσκεται ο κινητήρας 4.0 λίτρων V8 της McLaren, ο οποίος έχει ληφθεί από την 720S. Σε αυτή τη νέα εικονική εφαρμογή, έχει συνδυαστεί με ηλεκτροκινητήρες ενσωματωμένους σε κάθε έναν από τους εμπρός τροχούς. Ο υβριδικός κινητήρας δίνει μια εκπληκτική ροπή 1,275 Nm διαθέσιμη αμέσως.

Το πρωτότυπο αποτελεί μια έκφραση της McLaren ως το όραμα ενός αυτοκινήτου υψηλής απόδοσης για το 2030 και μετά. Οι παίκτες του Gran Turismo Sport θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ των τριών διαθέσιμων συνθέσεων: Performance, Ulterior και Noir – Η μυστική μαύρη έκδοση (Noir) είναι η αγαπημένη μας.

Advertisement
Advertisement

Mclaren-ultimate-vision-gran-turismo-tsiro-640

Δεδομένου ότι το Ultimate Vision GT θα υπάρχει μόνο σε ένα βιντεοπαιχνίδι, σημαίνει ότι η McLaren έχει την ελευθερία να ξεφύγει χωρίς να χρειάζεται να λάβει υπόψη τους περιορισμούς που ισχύουν για τα κανονικά αυτοκίνητα. Μια αφθονία ινών άνθρακα χρησιμοποιήθηκε όχι μόνο για το πλαίσιο, αλλά και για το υπόλοιπο αμάξωμα για να συγκρατήσει το βάρος σε μόλις 1.000 kg. Ξαφνικά, αυτό κάνει την P1 GTR να μοιάζει αρκετά παχουλή με μόλις 1.400 kg απόβαρο.

Το Ultimate Vision GT διαθέτει καμπίνα με ένα κάθισμα και μια μεγάλη επιφάνεια γυαλιού για να ενισχύσει την ορατότητα. Όπως θα περίμενε κανείς από ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο, το εξωτερικό είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα της λειτουργίας που ακολουθεί στην πράξη, καθώς ακόμη και η μικρότερη λεπτομέρεια είναι αποτέλεσμα αεροδυναμικών ερευνών. Υποθετικά μιλώντας, φυσικά. Θα μπορείτε να οδηγήσετε το Ultimate Vision GT από τις 17 Οκτωβρίου όταν το Gran Turismo Sport θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 4.