Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford καταργεί το CD-player

Ελλάδα 19:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford καταργεί το CD-player

ΝΕΑ

Η Ford καταργεί το CD-player

ΝΕΑ

Η Ford αναμένεται να προσφέρει το πρώτο της αυτοκίνητο χωρίς CD player στο εσωτερικό, για πρώτη φορά μετά 25 συναπτά έτη παρακαλώ… Αντί για μια συσκευή αναπαραγωγής δίσκων, το Ecosport του 2018 θα διαθέτει μια όρθια οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ροής μέσω της Apple CarPlay ή του Android Auto. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το SiriusXM Radio, ενώ υπάρχουν πολλαπλές θύρες USB και πρίζες, καθώς και ένα δοχείο αποθήκευσης για συσκευές.

Μαζί με την αφαίρεση του CD από το Ecosport, η Ford παρουσιάζει ζωντανά τηλεόραση (μέσω SlingPlayer) στην έκδοση του 2018. Επίσης δεν αποτελεί μυστικό πως η Ford θα επενδύσει και στο B & O PLAY Premium ηχοσύστημα.

Advertisement
Advertisement

Η Ford ακολουθεί τα χνάρια των υπόλοιπων κατασκευαστών, όπως είναι για παράδειγμα η Toyota αλλά και η Honda. Αρχίζοντας με τα μοντέλα του 2016, τα CD players δεν συμπεριλήφθηκαν στα Toyota Scion ή Honda Civic. Όπως τα επερχόμενα Ecosport και Expedition, έτσι κι αυτά, υιοθετούν μια οθόνη αφής που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει το… streaming.