Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai i30 N: Έρχεται και με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai i30 N: Έρχεται και με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη

ΝΕΑ

Hyundai i30 N: Έρχεται και με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη

ΝΕΑ

Το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη για το i30 N είναι ένας διακαής πόθος για την Hyundai, με την εταιρία κάνει λόγο για τη δημιουργία μιας τέτοιας έκδοσης για το σπορ μοντέλο της πριν ακόμη το παρουσιάσει. Όλα δείχνουν ότι οι φίλοι του  i30 N που θέλουν να δουν το καυτό hatchback με αυτό το κιβώτιο θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη. Πόσο; Περίπου μέχρι το τέλος του 2019, σύμφωνα και με δηλώσεις του Bill Thomas, επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας της Hyundai για την αγορά της Αυστραλίας.

Advertisement
Advertisement

Ο Thomas έκανε την συγκεκριμένη δήλωση σε συνέντευξή του στο CarAdvice, προσθέτοντάς ότι η προσφορά μόνο της έκδοσης με το χειροκίνητο κιβώτιο επηρεάζει αρνητικά τις πωλήσεις του i30 N, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που θα προτιμούσαν να έχουν έστω την επιλογή ενός προαιρετικού κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Σίγουρα υπάρχει και αυτό το κοινό και σίγουρα υπάρχει και ο ανταγωνισμός που προσφέρει ανάλογες προτάσεις και η Hyundai απλά δεν μπορεί να μην έχει αυτή την επιλογή διαθέσιμη στο κοινό της.

Και μιας και μιλάμε για το  i30 N και τον ανταγωνισμό του, να προσθέσουμε και μια φήμη που το θέλει να παράγεται και σε 4κινητη έκδοση. Αυτό θα του δώσει σίγουρα μια νέα πιο σκληροπυρηνική αύρα όπως και η φημολογούμενη αύξηση της ισχύος που θα ξεπεράσει τους 275 ίππους της έκδοσης Performance Pack και θα αντισταθμίσει παράλληλα και το επιπλέον βάρος.

2018-hyundai-i30-n-640

Advertisement
Advertisement