Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW iNext θα είναι η i9 του 2021

Ελλάδα 6:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW iNext θα είναι η i9 του 2021

ΝΕΑ

H BMW iNext θα είναι η i9 του 2021

ΝΕΑ

Είναι πολύ πιθανό το μοντέλο που θα βασίζεται στην iNext της BMW το 2021, να ονομάζεται i9. Με δεδομένο το ότι έχει ληφθεί η απόφαση για να προχωρήσει η περίπτωση του πρωτοτύπου και να το δούμε στην παραγωγή σε λιγότερο από 2 χρόνια από σήμερα, η επιλογή του ονόματος μπορεί να είναι από τη γκάμα των “i”.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η εντυπωσιακή πορεία των ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων της BMW, έχει ωθήσει την εταιρεία στο να επιταχύνει τις εξελίξεις στα θέματα που άπτονται της επέκτασης της γκάμας των αυτοκινήτων του είδους. Το «κλείδωμα» των ονομάτων από i1 έως i9 και iX1 έως το iX9, υπογραμμίζει το γεγονός πως οι σκέψεις της εταιρείας για το μέλλον, έχουν πολύ… ρεύμα.

BMW-iNext-Could-Be-Dubbed-i9-boi-640b

Το πρωτότυπο iNext θεωρείται δεδομένο πως θα είναι η σημαία της γκάμας για τη BMW στο μέλλον, οπότε συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω, συμπεραίνουμε πως η έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου είναι πολύ πιθανό να ονομάζεται i9. Όπως και να έχει, θα το δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα- και σίγουρα μέχρι το 2021.

Advertisement

BMW-iNext-Could-Be-Dubbed-i9-boi-640

Μέχρι τότε, θα έχουμε και νέας (5ης) γενιάς συσσωρευτές που θα δίνουν στο μοντέλο μια αυτονομία της τάξεως των 650 χιλιομέτρων.
BMW-iNext-Could-Be-Dubbed-i9-boi-530

Advertisement