Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέρρευσε το manual του νέου Jeep Wrangler

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διέρρευσε το manual του νέου Jeep Wrangler

ΝΕΑ

Διέρρευσε το manual του νέου Jeep Wrangler

ΝΕΑ

Αποκαλύφθηκε από το JL Wrangler Forums το manual του νέου Jeep Wrangler που έχει διαρρεύσει στο επίσημο site του FCA Group, για το οποίο μέχρι στιγμής ξέραμε μόνο ορισμένα πράγματα για την εξωτερική του εμφάνιση. Τώρα έχουμε και κάποια στοιχεία από το εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

 

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής η προσπάθεια της Fiat Chrysler Automobiles να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας λεπτομέρειες και στοιχεία για το νέο Jeep Wrangler, ήταν επιτυχημένη. Τώρα όμως, με τη διαρροή του εγχειριδίου κατόχου (owners manual) στο site της, υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία για το νέο Wrangler.

Ξέραμε μέχρι στιγμή για την –για πρώτη φορά διαθέσιμη στο μοντέλο- ηλεκτρική ηλιοροφή αλλά και για την ύπαρξη του “Trail Rail Management System” με τα συρόμενα σημεία στήριξης στο χώρο φόρτωσης. Τώρα, με τα στοιχεία από το manual, προκύπτουν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την καμπίνα του αυτοκινήτου.

2018-Jeep-Wrangler-Owners-Manual-640-boi

Advertisement

Στο ταμπλό ο άνεμος εκσυγχρονισμού, έχει φέρει μια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων για το infotainment του μοντέλου αλλά και έναν πίνακα οργάνων με εν μέρει ψηφιακές ενδείξεις. Επιπλέον, για την έκδοση με τον 4κύλινδρο turbo κινητήρα των 2,0 λίτρων, μαθαίνουμε από το manual πως η δυνατότητα έλξης τρέηλερ ξεπερνάει τα 900 κιλά (907 kgm) για τη δίπορτη έκδοση και φτάνει τα 1.587 kgm στην 5θυρη.

 

Advertisement